Нужна помощь юриста срочно

• Автор теми Автор теми Ираида Шкандалл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 1K
Останнє редагування:
Просила помощи на форуме. Все сдесь в огромних долгах и проблемах а еще юристи требуют огромние деньги для подачі в суд. А где взять если а долгах.
На сайте несколько юристов обратитесь в личку к каждому,обьясните ситуацию,я думаю договориться можно.Хотя бы попробывать.
Я думаю что тариф на форуме єдиний и огромний

Просила помощи на форуме. Все сдесь в огромних долгах и проблемах а еще юристи требуют огромние деньги для подачі в суд. А где взять если а долгах.

Да вы не думайте много-голова болеть будеть.Обратитесь потом видно будет.За это деньги не берут.Извините.

А Ви як хотіли безкоштовно?
Якщо безкоштовно,тоді самі включайте мозок,шукайте,читайте інформацію і подавайте до суду.
Безкоштовно ми можемо лише щось порадити і підказати.
Але ніхто Вам безкоштовно юридичні послуги надавати,нажаль,не будеі все робити.Такі реалії нашого сьогодення.
Зверніться за місцем проживання за безкоштовною юридичною допомогою.

А Ви як хотіли безкоштовно?
Якщо безкоштовно,тоді самі включайте мозок,шукайте,читайте інформацію і подавайте до суду.
Безкоштовно ми можемо лише щось порадити і підказати.
Але ніхто Вам безкоштовно юридичні послуги надавати,нажаль,не будеі все робити.Такі реалії нашого сьогодення.
Зверніться за місцем проживання за безкоштовною юридичною допомогою.
Да не безкоштовно но в пределах розумного не на 5штук и сразу. Чтоби получить безкоштовну допомогу надо собрать кучу справок-уже обращалась.

Да не безкоштовно но в пределах розумного не на 5штук и сразу. Чтоби получить безкоштовну допомогу надо собрать кучу справок-уже обращалась.
Яку саме кучу? Їм ( в безкоштовній) потрібно тільки довідку про ваш дохід за останні пів року (щоб не перевищував мін.зарплату), якщо у вас пенсія, то довідку брати в пенсійному напевно. Замовити довідку можна по телефону. + до довідки про доходи пишеться заява на отримання первинної правової допомоги.
Я консультувалась в такому центрі ще на початку прострочок ))
І не треба панікувати!! Рішення потрібно приймати з холодною головою!

Назад
Угорі