Нужна помощь с Талионом, у кого какая ситуация

• Автор теми Автор теми Julija93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K

Julija93

Форумчанин
Дописи
55
Реакції
7
Бали
8
Julija93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Юлія Ігорівна, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 22876,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017

Начали писать, пока не звонят, кому можно написать чтобы снизили сумму до тела кредита? За пару раз может и закрою

Юлія Ігорівна, ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 22876,00 грн. Деталі за тел.: 0800215017

Начали писать, пока не звонят, кому можно написать чтобы снизили сумму до тела кредита? За пару раз может и закрою
Почитайте в темах про манівео, таліон. Інформації багато.

Читала и читаю на форумах, хочется как то живую аудиторию, коментариев
Просто розумієте, у кожного різна ситуація. Кожен радить виходячи з неї.
От я наприклад Вам скажу так у мене ні манівео ні талони ні до кого не дзвонили, окрім мене та й то була на морозі. Талони під акцію запропонували тіло.
Теж цікавить

Просто маю їхати за кордон
Через два тижні
Та їдьте собі!

Читала и читаю на форумах, хочется как то живую аудиторию, коментариев
Мене теж продали нещодавно. За змістом смс сьогодні мають приїхати. Чекаю з нетерпінням уявних знайомих. Поки більш нічого. Наче не дзвонили. Продали десь трохи більше тижня назад. Хочу написати в Нацком,сьогодні вже точно, бо ніяк не візьмусь. Боюсь,що нічого не допоможе. У мене були і пролонгації, і вносила 15 тисяч. І списували з карти. Борг-27950грн. Тіло наче 9000. Ця шарагах наїлася найбільше.

Вот тоже собирается ехать вас попереджали щодо інформування родичів про наявність заборгованості. Підготуйте 36694,00 грн і проінформуйте близьких про оплату ними боргу. Адреса уже на маршруті. Дата 08.01.2020. Деталі за тел.: 0800215017 Таліон+

Мене теж продали нещодавно. За змістом смс сьогодні мають приїхати. Чекаю з нетерпінням уявних знайомих. Поки більш нічого. Наче не дзвонили. Продали десь трохи більше тижня назад. Хочу написати в Нацком,сьогодні вже точно, бо ніяк не візьмусь. Боюсь,що нічого не допоможе. У мене були і пролонгації, і вносила 15 тисяч. І списували з карти. Борг-27950грн. Тіло наче 9000. Ця шарагах наїлася найбільше.
А как туда писать и что? У меня вообще пролонгаций не было

Точно такая ситуация только тело 7000, процентов 26500 насчитали, а прологациями с мая по октябрь думаю манивео уже наелись вот и продали в Талион тоже думаю в нацком писать только не знаю что именно там указывать нужно.

Точно такая ситуация только тело 7000, процентов 26500 насчитали, а прологациями с мая по октябрь думаю манивео уже наелись вот и продали в Талион тоже думаю в нацком писать только не знаю что именно там указывать нужно.
Я шукатиму зразок.

Мне пришло смс на телефон...что это значит и,что предпринять-

ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 19302,89 грн. Деталі за тел.: 0800215017
Мне пришло смс на телефон...что это значит и,что предпринять-

ваша заборгованість перед "Манівео" відступлена в "Таліон Плюс". Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить 19302,89 грн. Деталі за тел.: 0800215017

Останнє редагування:
Назад
Угорі