Нужна помощь. Погiршилося здоров'я пiсля дзвiнкiв

• Автор теми Автор теми Андрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Понімаєте шо коли це все було я міг робити з тривогою, а це на стількі погіршелось та луче я до тих врачів нейшовби подсадили на гідезепам, потом хотіли вилічить від нього, тай лудше яб неходив доїх, через них в долгі такі заліз, що тепер на голову присіли колектори, ви кажете забить на кого на себе чи колекторів, мене вже голова несображає, спать неможу вночі, все думаєш як луче цю проблему решить
Тоже страдал паническим атаками и прочей херней не один год - главное, осознать, что это игра мозга. Именно он запоминает моменты и события, которые провоцируют вновь и вновь ПА.

Но именно эти микрозаймы напрочь забили мысли о ПА и прочем - главное переключиться полностью на что-то другое и эта "болезнь" отступит вовсе.

Буду вопросы - пиши в лс и ничего никому не плати)

Ви брали мікрокредити на лікування тривог і панічних атак?:rolleyes: В мене почались тривоги та панічні атаки вже після мікрокредитів...Але тривали вони доти,доки я вислуховувала їхні розмови,вірила в їхню ахінею. Як тільки припинила це робити,мій стан значно покращився.Вам з такими проблемами зі здоров`ям не варто з ними розмовляти взагалі..Візьміть до уваги всі поради,які Вам дають і викресліть їх зі свого життя. Нічого гіршого не трапиться,ніж Ви самі собі зробите переймаючись цим всім. Воно не вартує цього..
Андрій, Костопіль? Хм...?
Ви перестали зіми опщатись я так поняв,

Ви перестали зіми опщатись я так поняв,
Так,певний період не спілкувалась взагалі.А зараз спілкуюсь.Але дзвінків вже зовсім мало.Просто зараз я вже вмію з ними розмовляти. Коли їм говориш які статті вони порушують своїми діями,то ці "юристи" запитують а що там написано....Якщо Ви не можете дати відсіч цим дзвонярам, уникайте спілкування з ними..

Тоже страдал паническим атаками и прочей херней не один год - главное, осознать, что это игра мозга. Именно он запоминает моменты и события, которые провоцируют вновь и вновь ПА.

Но именно эти микрозаймы напрочь забили мысли о ПА и прочем - главное переключиться полностью на что-то другое и эта "болезнь" отступит вовсе.

Буду вопросы - пиши в лс и ничего никому не плати)
Мені всі кажуть переключитися, 4года якось робота отвлікала, а в цьом році погіршелось чогось 98%,незнаю як переключитися і на ом, аби хоть трохі попустило, шоб піти на роботу там лекше буде, незнаю як вдома чи на дворі переключитися, в ту голову лізуть дурні мислі
Так,певний період не спілкувалась взагалі.А зараз спілкуюсь.Але дзвінків вже зовсім мало.Просто зараз я вже вмію з ними розмовляти. Коли їм говориш які статті вони порушують своїми діями,то ці "юристи" запитують а що там написано....Якщо Ви не можете дати відсіч цим дзвонярам, уникайте спілкування з ними..
В мене є для їх пару статів, а ви які їм статі лупасили,
Відсіч можу дати, то вони проценти луплять поповній, дородичів звонять вони їх посилають сьоравно звонять що немають права вродіби, Може я не потих статтях їх посилають, ви бачу сталкувались з ними, посавєтуйте єслі неважко буду вдячний, одна голова луче а дві іще луче,,, і ще одне питання ви їм щось платите,,,

Останнє редагування:
Та я так почав робити, гідезепам я пив 5 років понімаєте, реско перестанку пить то вопще невийду надвір з дочкою, сказали постіпєно знижувати дозу, дочка це вопще отвлікающий момен, з ней легше дурне в голуву хоч нелізе

А як сон нармалізувать, в мене день з ночю попутався
спортзал, я же написала. нужно изматывать тело, чтобы мозг перестал подавать сигналы паник. это адреналин выделяется резко, потому такие приступы. будешь занят днём, будешь спать ночью. я не спала до 5 утра, а потом засыпала. вставала в 7. ничего , справилась. На базар вообще зайти не могла, сразу задыхалась и голова кружилась от потока людей. я ходила сначала перебежками, потом уже спокойнее. В церкви стояла скраю, чтоб если что быстро выйти. Батюшка благословил на колокольню подниматься под большой колокол. Попробуй, вибрации от него , во время звона это что-то там такой адреналин лупит, что потом паническая атака это пшик. Найди себя. Займись чем-то, что не даст телу покоя. Ходьба, плавание, работа, пробежки, кулинария, рисование или лепка с дочкой, вязание или вышивка в конце концов

Оскорбление. п.2.1 Правил.
Оффтоп. П.3.7
В мене така ситуація брав 15 мікрокредітів на лікування, тривог і панічних атак, все було добре робив сплачували з жінкою проценти, в один день состоянія погіршилося началась знову панічні атакі і тривогі, що неможу ходить на роботу, схати вийти неможу начинаються сильна тривога і приступи, Живем самі на сьомій квартирі з 5 річною донечкою, І почали звонить колектори по всім родичам з якіми я неопщаюсь але знають про мою проблему зі здоров'ям, пару днів небрав телефон, але потом взяв решив зіми поговорити розговор неполучився, на уступкі нейдуть а проценти такі влупили на зароботках такі гроші незаробиш за 5 років, хоч кредити на мені, набуть лекше повіситись щоб нечипали сімю, Як можна чи вопще возможна якось вийти з такой проблемою.
Можно, но только через Суд. А вообще, смените симку.

Ні,звісно..про які оплати може бути мова..А Ви плануєте платити після всього ?
Ні, нема чим платить, треба якось виходить з цього стану і бігти на роботу, незнаю як цю тривогу перебороть, покамість вам писав 15 роз звонили, телефон непіднімаю, то начали до жінкі вже звонить

А в чем собственно оскорбление???Это тяжелое заболевание и "товарищ" этого не отрицает. С каких пор,алкоголизм считается как оскорбление???
С тех самых, с которых ставить диагноз Алкоголизм может только врач-нарколог. К тому же, есть большая разница между словами Алкаш и Человек больной алкоголизмом. Алкаш это именно оскорбление.
К примеру, называть человека трансгендером или гомосексуалом- это не оскорбление. А пидаром - это уже оскорбительно.
Давайте уважать друг друга, если вам неприятен человек, не отвечайте на его сообщения или напишите в личку. А то так мы тут можем все переругаться и ничего хорошего с этого не будет.

В мене така ситуація брав 15 мікрокредітів на лікування, тривог і панічних атак, все було добре робив сплачували з жінкою проценти, в один день состоянія погіршилося началась знову панічні атакі і тривогі, що неможу ходить на роботу, схати вийти неможу начинаються сильна тривога і приступи, Живем самі на сьомій квартирі з 5 річною донечкою, І почали звонить колектори по всім родичам з якіми я неопщаюсь але знають про мою проблему зі здоров'ям, пару днів небрав телефон, але потом взяв решив зіми поговорити розговор неполучився, на уступкі нейдуть а проценти такі влупили на зароботках такі гроші незаробиш за 5 років, хоч кредити на мені, набуть лекше повіситись щоб нечипали сімю, Як можна чи вопще возможна якось вийти з такой проблемою.
В первую очередь к психотерапевту. В етом нет ничего такого посещаю с февраля месяца намного легче Сейчас почти в форме
спортзал, я же написала. нужно изматывать тело, чтобы мозг перестал подавать сигналы паник. это адреналин выделяется резко, потому такие приступы. будешь занят днём, будешь спать ночью. я не спала до 5 утра, а потом засыпала. вставала в 7. ничего , справилась. На базар вообще зайти не могла, сразу задыхалась и голова кружилась от потока людей. я ходила сначала перебежками, потом уже спокойнее. В церкви стояла скраю, чтоб если что быстро выйти. Батюшка благословил на колокольню подниматься под большой колокол. Попробуй, вибрации от него , во время звона это что-то там такой адреналин лупит, что потом паническая атака это пшик. Найди себя. Займись чем-то, что не даст телу покоя. Ходьба, плавание, работа, пробежки, кулинария, рисование или лепка с дочкой, вязание или вышивка в конце концов
Я такие картини вишивала а теперь не могу ни один крестик сделать. В церков часто ходила как начались проблеми с мфо-не могу... Только на Пасху заставила себя пойти.

В первую очередь к психотерапевту. В етом нет ничего такого посещаю с февраля месяца намного легче Сейчас почти в форме

Я такие картини вишивала а теперь не могу ни один крестик сделать. В церков часто ходила как начались проблеми с мфо-не могу... Только на Пасху заставила себя пойти.
Мене отправили в Ровно якійсь центр я туда приїхам перш непоняв, 2 поверхові зданія віздє написано на дверях псіхотерапевт, куда мене направили такій вибор великій, ну фак тому що я одїздив 2рокі,потом ходив на масаж, на голкі ходив ставили думали може якійсь нєрф зажатий, але помогло, пройшло 4 года, в том році щось сталося приїхав іззаробітків і через місяць мене накрило знов, тількі вийду в магазин чи навіть сам без дружини так накриває що геть на суглоби дає шо неможу іти, такого стану ще небуло, сам можу вийти після 12 год ночю, побігать по гуляють сьоравно бессоніца, а в день сам неможу, псіхотарапевтів багато раз посвіщав, всі поразному приписують, поїхали до платного то він мені сказав еслі гідезепам помагає то пий така твоя жизнь від цього непомирають, останній візіт був в нарколога і то направив мій тарапевт, я пішов вона даже за скільки часу вона мене неповнить сама приписували ті таблєткі а мене питає якій дypak їх тобі приписував сама лічила 1.5 года, щей хотіла заперти до лікарні щоб я просто полижав 10 днів і непив гідезепам,

Я хотіла вам в лічку написати але ще немає доступу у Вас для переписок нажаль
Не все так страшно!
Побольше читайте!тут на форуме все написанно о наших ситуациях с мфо.
Поверьте,с этим можно жить.
И неплохо!Вы их обязательно победите.
Тут проблема не в самих МФО а у хворобі людини.Нажаль знаю про що говорю.Сама з таким живу.Починається великий стресс із за МФО а потім і хвороба прогрессує.

у меня тоже были панические атаки. я боялась остаться одна, выйти на улицу, но я бросила лечение. Главное понять, что всё у тебя в голове.. Когда сердце вылетает, представь, что ты бежишь во время бега сердце еще сильнее бьётся. Ты не задохнёшься, кислорода хватает делай медленные вдохи и успокаивай ритм. Пойди на тренировки в спортзал. на плавание. брось все лекарства. Главное в голове отключить эти мысли. Даже сейчас иногда приступы хотят вернуться, но я говорю им стоп! а с кредитами разберёшься- это просто ещё один опыт. Не жалей себя, ты сильный мужик. Иди работай и обеспечивай семью. Я смогла и ты сможешь.
Ви дуже велика молодець!!!В мене велика повага до таких людей!
Понімаєте шо коли це все було я міг робити з тривогою, а це на стількі погіршелось та луче я до тих врачів нейшовби подсадили на гідезепам, потом хотіли вилічить від нього, тай лудше яб неходив доїх, через них в долгі такі заліз, що тепер на голову присіли колектори, ви кажете забить на кого на себе чи колекторів, мене вже голова несображає, спать неможу вночі, все думаєш як луче цю проблему решить
Це вам якісь не такі лікарі попались.Гідазепам можна пити періодами лише тому що побочка його це звикання.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі