Нужна помощь. Погiршилося здоров'я пiсля дзвiнкiв

• Автор теми Автор теми Андрій
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
33
Бали
2625
Андрій не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене така ситуація брав 15 мікрокредітів на лікування, тривог і панічних атак, все було добре робив сплачували з жінкою проценти, в один день состоянія погіршилося началась знову панічні атакі і тривогі, що неможу ходить на роботу, схати вийти неможу начинаються сильна тривога і приступи, Живем самі на сьомій квартирі з 5 річною донечкою, І почали звонить колектори по всім родичам з якіми я неопщаюсь але знають про мою проблему зі здоров'ям, пару днів небрав телефон, але потом взяв решив зіми поговорити розговор неполучився, на уступкі нейдуть а проценти такі влупили на зароботках такі гроші незаробиш за 5 років, хоч кредити на мені, набуть лекше повіситись щоб нечипали сімю, Як можна чи вопще возможна якось вийти з такой проблемою.

Извините , но с вашими проблемами на этом ещё можно и заработать! У вас есть доказательства ваших недугов?Справки , записи в карте , учёт у врача?

Не панікуйте!!!))))
Якщо Ви вже тут,і Ви дійсно,, боржник",це Ваш дім !)))
Тут Ви знайдете всі відповіді,підтримку, надію,поради,.....
І знову,поступово,віру в себе
Просто будьте тут))))

Просто я, вибачте))) Троха не в тему, але згадав фразу - "Твой дом тюрьма") Без підтексту) Не втримався)

Це вибачення не для мене, а для людини яка тут ,,новачок"(можливо і ні(?)))
На підтримку заслуговує кожна людина!!!
А якщо тут і ,,гості", нехай читають,і заздрять . І вчаться ЛЮДЯНОСТІ!!!!

В мене така ситуація брав 15 мікрокредітів на лікування, тривог і панічних атак, все було добре робив сплачували з жінкою проценти, в один день состоянія погіршилося началась знову панічні атакі і тривогі, що неможу ходить на роботу, схати вийти неможу начинаються сильна тривога і приступи, Живем самі на сьомій квартирі з 5 річною донечкою, І почали звонить колектори по всім родичам з якіми я неопщаюсь але знають про мою проблему зі здоров'ям, пару днів небрав телефон, але потом взяв решив зіми поговорити розговор неполучився, на уступкі нейдуть а проценти такі влупили на зароботках такі гроші незаробиш за 5 років, хоч кредити на мені, набуть лекше повіситись щоб нечипали сімю, Як можна чи вопще возможна якось вийти з такой проблемою.
Не все так страшно!
Побольше читайте!тут на форуме все написанно о наших ситуациях с мфо.
Поверьте,с этим можно жить.
И неплохо!Вы их обязательно победите.

у меня тоже были панические атаки. я боялась остаться одна, выйти на улицу, но я бросила лечение. Главное понять, что всё у тебя в голове.. Когда сердце вылетает, представь, что ты бежишь во время бега сердце еще сильнее бьётся. Ты не задохнёшься, кислорода хватает делай медленные вдохи и успокаивай ритм. Пойди на тренировки в спортзал. на плавание. брось все лекарства. Главное в голове отключить эти мысли. Даже сейчас иногда приступы хотят вернуться, но я говорю им стоп! а с кредитами разберёшься- это просто ещё один опыт. Не жалей себя, ты сильный мужик. Иди работай и обеспечивай семью. Я смогла и ты сможешь.

Чому Ви не розглядаєте варіант просто забити на ці так звані борги?

у меня тоже были панические атаки. я боялась остаться одна, выйти на улицу, но я бросила лечение. Главное понять, что всё у тебя в голове.. Когда сердце вылетает, представь, что ты бежишь во время бега сердце еще сильнее бьётся. Ты не задохнёшься, кислорода хватает делай медленные вдохи и успокаивай ритм. Пойди на тренировки в спортзал. на плавание. брось все лекарства. Главное в голове отключить эти мысли. Даже сейчас иногда приступы хотят вернуться, но я говорю им стоп! а с кредитами разберёшься- это просто ещё один опыт. Не жалей себя, ты сильный мужик. Иди работай и обеспечивай семью. Я смогла и ты сможешь.
Вы огромная молодец! Респект!!

Раньше такие мысли в голову лезли,что жуть просто, жить не хотелось. Но нашла этот форум, благодаря ему стало гораздо легче все)) проще начала относиться ко всему. Тут много полезной информации как с чем разобраться)) У вас доченька маленькая, живите и наслаждайтесь ее взрослением)

Вы огромная молодец! Респект!!
да я трупом лежала 2 месяца, головная боль не проходила ни на минуточку. Потом встала и пошла) Когда я пришла к врачам и сказала, что от таблеток я овощ , а у меня дети и они заржали- я сказала себе стоп. Сейчас бывают приступы мигрени со страшиками, но то хе..ня

Понімаєте шо коли це все було я міг робити з тривогою, а це на стількі погіршелось та луче я до тих врачів нейшовби подсадили на гідезепам, потом хотіли вилічить від нього, тай лудше яб неходив доїх, через них в долгі такі заліз, що тепер на голову присіли колектори, ви кажете забить на кого на себе чи колекторів, мене вже голова несображає, спать неможу вночі, все думаєш як луче цю проблему решить

На них забити. Змініть сімку,або поставте програму Truecaller. Видаліться з соцмереж , Вайбера.
Піклуйтесь про здоров'я. Щодня заходьте на сайт Судова влада України. Перевіряйте чи подали на Вас до суду.
Терор проходять всі. Це неминуче ((((( Нажаль
З часом , поступово,все налагоджується.
Головне, виберіть тактику.
Я у повному ігнорі. Не готова розмовляти,платити. Постійно на форумі. Вивчаю методи, закони себе захистити

Не бойтесь! Лучше проконсультируйтесь у юриста

Понімаєте шо коли це все було я міг робити з тривогою, а це на стількі погіршелось та луче я до тих врачів нейшовби подсадили на гідезепам, потом хотіли вилічить від нього, тай лудше яб неходив доїх, через них в долгі такі заліз, що тепер на голову присіли колектори, ви кажете забить на кого на себе чи колекторів, мене вже голова несображає, спать неможу вночі, все думаєш як луче цю проблему решить
на них. гідозепам вызывает зависимость. попейте пустырник и утром стакан воды и ложка мёда. и перестаньте себя жалеть и думать о болячке. Берите дочку и идите гулять.

Не панікуйте!!!))))
Якщо Ви вже тут,і Ви дійсно,, боржник",це Ваш дім !)))
Тут Ви знайдете всі відповіді,підтримку, надію,поради,.....
І знову,поступово,віру в себе
Просто будьте тут))))
Дякую
Просто я, вибачте))) Троха не в тему, але згадав фразу - "Твой дом тюрьма") Без підтексту) Не втримався)
По перше непосадять, по друге стаття непозволяє, здохну но платить небуду, хібашо через суд, а сут я виграю, в мене однокласник юристом робить, він замість мене буде ходити на сут, осталось тількі ждать їхній перший шаг

Ось бачите, Ви вже маєте захист,тактику))))
А багато людей саме це шукають
Крепіться))))

на них. гідозепам вызывает зависимость. попейте пустырник и утром стакан воды и ложка мёда. и перестаньте себя жалеть и думать о болячке. Берите дочку и идите гулять.
Та я так почав робити, гідезепам я пив 5 років понімаєте, реско перестанку пить то вопще невийду надвір з дочкою, сказали постіпєно знижувати дозу, дочка це вопще отвлікающий момен, з ней легше дурне в голуву хоч нелізе
Та я так почав робити, гідезепам я пив 5 років понімаєте, реско перестанку пить то вопще невийду надвір з дочкою, сказали постіпєно знижувати дозу, дочка це вопще отвлікающий момен, з ней легше дурне в голуву хоч нелізе
А як сон нармалізувать, в мене день з ночю попутався

брав 15 мікрокредітів на лікування, тривог і панічних атак
Ви брали мікрокредити на лікування тривог і панічних атак?:rolleyes: В мене почались тривоги та панічні атаки вже після мікрокредитів...Але тривали вони доти,доки я вислуховувала їхні розмови,вірила в їхню ахінею. Як тільки припинила це робити,мій стан значно покращився.Вам з такими проблемами зі здоров`ям не варто з ними розмовляти взагалі..Візьміть до уваги всі поради,які Вам дають і викресліть їх зі свого життя. Нічого гіршого не трапиться,ніж Ви самі собі зробите переймаючись цим всім. Воно не вартує цього..
Андрій, Костопіль? Хм...?

Ось бачите, Ви вже маєте захист,тактику))))
А багато людей саме це шукають
Крепіться))))
Нуда трохі легше стало на душі що согласився бесплатно помогти
Ви брали мікрокредити на лікування тривог і панічних атак?:rolleyes: В мене почались тривоги та панічні атаки вже після мікрокредитів...Але тривали вони доти,доки я вислуховувала їхні розмови,вірила в їхню ахінею. Як тільки припинила це робити,мій стан значно покращився.Вам з такими проблемами зі здоров`ям не варто з ними розмовляти взагалі..Візьміть до уваги всі поради,які Вам дають і викресліть їх зі свого життя. Нічого гіршого не трапиться,ніж Ви самі собі зробите переймаючись цим всім. Воно не вартує цього..
Андрій, Костопіль? Хм...?
Зараді дочкі на все піду, Дякую
Не бойтесь! Лучше проконсультируйтесь у юриста
Ще треба найти опитного юриста

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі