Нужна поддержка....обтрезвонили всех....

• Автор теми Автор теми AlexAlex11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Конец месяца-план,зарплата и премии)))
Ой, точно))) прапор їм в руки...я уже ітак дискримінована))) хай вже собі сусіди думають шо хочуть! Головне щоб в мене таракани в голові повибігали))) бо накриває...

Це треба пережити.кінець місяця та кварталу. Наші друзі хочуть премії. В мене теж сьогодні ого-го. Хоча в мене є і плюси. Я нарешті призналася чоловікові. Дивно. Не було навіть крику. А я боялася ...

Да , на горячую линию
Муж звонит , через пару часов я
Также пишем в киберполицию
Может толку никакого не будет , но после фото заявы , с самого утра телефон молчит
Треба сппобувати, хоча б пожалітись на те, що розповсюджують дані мої і т.д.

А еще треш в идеябанке..... Прихожу сегодня я в банк ,карту поменять ( просрочек нет плачу) а сотрудник просит мой тел,называю,а она говорит что у меня указан другой и тут я прозреваю ,номер который она мне называет и вообще не мой . Я ж давай узнавать кто менял когда ,а в ответ тишина ,начала съезжать мол может случайно и т.д написала жалобу , вообще не понимаю как так ,что без меня поменялся номер ...

Пощастило...мій сам дізнався і досі мене гнобить з цьго приводу((( важко...
Це треба пережити.кінець місяця та кварталу. Наші друзі хочуть премії. В мене теж сьогодні ого-го. Хоча в мене є і плюси. Я нарешті призналася чоловікові. Дивно. Не було навіть крику. А я боялася ...
Post automatically merged:

Говорите все как есть
Я вчера 32 минуты говорила
А ви говорили, що оформили договір а тепер не маєте змоги оплачувати і пішло-поїхало по суті? Ви лонгували, до речі?

Соседям звонят, на Вайбер фото с паспортом прислали
Мда....ці Е-гроші відбиті зовсім...ще й ліцензовані((((

А еще треш в идеябанке..... Прихожу сегодня я в банк ,карту поменять ( просрочек нет плачу) а сотрудник просит мой тел,называю,а она говорит что у меня указан другой и тут я прозреваю ,номер который она мне называет и вообще не мой . Я ж давай узнавать кто менял когда ,а в ответ тишина ,начала съезжать мол может случайно и т.д написала жалобу , вообще не понимаю как так ,что без меня поменялся номер ...
Може, збій якись? Я в банку працювала...в принципі самі змінити не можуть, може дані іншого клієнта

Пощастило...мій сам дізнався і досі мене гнобить з цьго приводу((( важко...

А ви говорили, що оформили договір а тепер не маєте змоги оплачувати і пішло-поїхало по суті? Ви лонгували, до речі?

Мда....ці Е-гроші відбиті зовсім...ще й ліцензовані((((

Може, збій якись? Я в банку працювала...в принципі самі змінити не можуть, може дані іншого клієнта
Та ничего себе сбой. И идея банк слил контакты шарагам,теперь долбят мою подругу . Кто знаком с ПриватБанком ,я думаю знают что такое финансовый номер и какие возможности открываются если мошенники получают доступ к нрмеру.

Та ничего себе сбой. И идея банк слил контакты шарагам,теперь долбят мою подругу . Кто знаком с ПриватБанком ,я думаю знают что такое финансовый номер и какие возможности открываются если мошенники получают доступ к нрмеру.
Може бути...я впевнена, що через додаток приват24, де є доступ до телефонної книги, всі шарашки тепер мають номера телефонів. Я в пртнцтпі видалила додаток...але думаю, що запізно(((

Послушаю

AlexAlex11, заспокойтеся, візьміть себе в руки. Так, неприємно, але хто з ваших друзів та родичів при розумі, той зрозуміє. На вас тиснуть, лякають, але треба настроїтися і послати їх далеко і надовго!

Хто допоможе пообщаться з наглым типом з кфк. Юей неможу з ним домовитися що завтра оплачу погрожує що додому зараз приїде за грошима і щоб нині невикладовав фотки і незвонили рідним хоч до завтра

А мені кешбері надзвонили сусідів ті в свою чергу зателефонували до мами. Вона мене вигнала з дому забрала паспорт і телефон. І ще сказала що краще б я здохла щемаленькою.

Що скажете на таке? У ене в кишені немає грошей навіть на маршрутку.

А мені кешбері надзвонили сусідів ті в свою чергу зателефонували до мами. Вона мене вигнала з дому забрала паспорт і телефон. І ще сказала що краще б я здохла щемаленькою.

Що скажете на таке? У ене в кишені немає грошей навіть на маршрутку.
Заспокойтеся, і поясніть мамі, що то шахраї. А для більшої переконливості хай подивитися сьогоднішні новини на каналі СТБ, там якраз був сюжет про те, що ці придурки розсилають людям пopнoколлажи, та смс з погрозами, і як потрібно на це реагувати. І сусіди хай теж подивляться.

Maruna, а ну заспокойтеся! Куди він там приїде?! Це їх стандартні фрази для всіх! Їде, виїхали , а ще листи пишуть, дати назначають: чекайте там , наприклад, 30. 06.19 приїде група і бла, бла, бла! Якщо хтось і приїде, це дууууууже рідко, то не відкривати і викликати 102. Ви всьому будете вірити, що ті гобліни в трубку вам свистять? Це теж їх уловка, аби ви злякалися, підірвалися і бігли сплатити кошти!!!! Не ведіться. А спробуйте послати у відповідь голосно!

Сьогодні наша форумчанка її керівник,співробітник півдня провели у поліції та СБУ....
З її слів,та її дозволу ,розповім..... Але достименно не зможу передати розмови.....
Топкредіт зробили прозвони та колажі на співробітницю та директора. Вони в шоці... Відкачували... Знайомий Сбу-шнік форумчанки зареєстрував звернення,пробили звонарів. Ними виявилися зеки з Харківської зони. Знайомий буде тепер допомагати їй....
На запитання,чим Ви (поліція) можете нам допомогти..... Відповідь вразила.....НІЧИМ...... Ігнорте.... це шахраї. Чим врятували нашу форумчанку перед очима співробітників. Тепер їй вірять.......
пізніше Вона сама опишу цю ситуацію,бо.......

Бо сьогодні в її синочка 2---рочки)))))))
Найнайкращі побажання йому..... Нехай росте ,,музик(мужик))))))),здоровим,потішним,та розумним......))))))
А Вас ,батькі, ВІТАЮ З ВЕЛИИИКИМ ЩАСТЯМ!!!))))))

ira123, господи, що це з батьками!!?? Я навіть таке читати не можу!!!! В мами, що розум випав? Як так? Не повірити своїй дитині? А кому вірити, цим гімноїдам з мфо що заробляють на сльозах та горі гроші? Маму сюди!!! Я їй поясню, як треба витягувати та захищати свою дитину!!!!

Просто я, щоб вони з тієї тюрми ніколи не повиходили мразі кончені!!!! Мені теж так сказали в поліції - нічим! А я їм сказала: а навіщо ви потрібні???? А начальник областної поліції, до якого я оббивала пороги, відписку мені прислав, що це телефонне хуліганство? Це ціною здоров'я люди ни, вони називають хуліганством!!!??? Мене вразила ця відповідь! Тому, МФО! Щоб ви здохли всі!

Останнє редагування:
ira123, господи, що це з батьками!!?? Я навіть таке читати не можу!!!! В мами, що розум випав? Як так? Не повірити своїй дитині? А кому вірити, цим гімноїдам з мфо що заробляють на сльозах та горі гроші? Маму сюди!!! Я їй поясню, як треба витягувати та захищати свою дитину!!!!

Просто я, щоб вони з тієї тюрми ніколи не повиходили мразі кончені!!!! Мені теж так сказали в поліції - нічим! А я їм сказала: а навіщо ви потрібні???? А начальник областної поліції, до якого я оббивала пороги, відписку мені прислав, що це тефонне хуліганство? Це ціною здоров'я людини, вони називають хуліганством!!!??? Мене вразила ця відповідь! Тому, МФО! Щоб ви здохли всі!
Дякую за бойовий дух,а ж сама стрепенулась!!як прочитала!!!)))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі