Нужет совет по реструктуризации

Мне такое же прислали, предлагают реструкт на 3 месяца.
За тело и слышать не хотят.

У період здійснення заходів, спрямованих на запобігання коронавірусній інфекції, компанією Alex Credit зупинені нарахування пені та штрафів. За договором про надання кредиту, укладеним між Вами та ТОВ «Алекскредіт», передбачений фіксований тип незмінюваної процентної ставки, тобто триває нарахування відсотків по Вашому кредиту в звичайному режимі.

Таким чином, Ваш борг збільшується.

По закінченню зазначеного періоду щодо осіб, які порушили виконання договірних зобов'язань, будуть ініціюватися наступні заходи:

- арешт всіх розрахункових і поточних рахунків за зарплатним, соціальним, пенсійним та ін. проектами;
- внесення ІПН до бази боржників, що тягне за собою неможливість співпраці з усіма фінансовими організаціями України та ускладнить можливість працевлаштування після закінчення карантинного періоду;
- звернення до правоохоронних органів за фактом умисного ухилення від сплати боргу.

Ваші платежі по кредиту і регулярне перерахування коштів на погашення боргу є єдиним способом унеможливити застосування щодо Вас заходів, перерахованих вище.

Клієнтам, які самостійно ініціюють контакт з кредитором і нададуть свої пропозиції щодо виходу з ситуації, що склалася, першочергово буде надана можливість реструктуризації боргу, кількість яких обмежена.
А мне вот это прислали ,что делать?
Мені теж прислали це авто розсилка

Добрий день.вмене була реструктуризація,останній платіж єлі нашкріб.гарантійку невислали,і через місяця два підняли всіх моїх оточуючих прибирали долг більше 30тис.Отак

Добрий день.вмене була реструктуризація,останній платіж єлі нашкріб.гарантійку невислали,і через місяця два підняли всіх моїх оточуючих прибирали долг більше 30тис.Отак
Ну так не один раз писали уже что нужно требовать гарантийное письмо

Ruslana12345, а мені такого не слали,просто писали,щоб зробила пролонгацію, я не робила, а в перший день просрочки зразу погодилися і нічого не питали про причини
Я тело у вас какое было?
Я им заранее написала ,ответ был ,мол у вас ещё есть 8 дней и вы можете продлит или погасить и все!!!у меня тело 2000.00

Evgenia D, в мене 12000,в перший же день просрочки все розписали і перепитали,чи підходить мені сума,чи не багато
Evgenia D, в мене 12000,в перший же день просрочки все розписали і перепитали,чи підходить мені сума,чи не багато@Evgenia D, але заздалегідь ніяких переговорів не вели,платіть і продляйте

Evgenia D, в мене 12000,в перший же день просрочки все розписали і перепитали,чи підходить мені сума,чи не багато
Evgenia D, в мене 12000,в перший же день просрочки все розписали і перепитали,чи підходить мені сума,чи не багато@Evgenia D, але заздалегідь ніяких переговорів не вели,платіть і продляйте
Первый платеж нужно сразу внести или до определенного числа?

Спасибо за информацию,буду пробовать в первый день просрочки

Напишите потом получилось ли.а то у меня завтра первый день
У меня Алексы кстати пока самые адекватные получились, посмотрим конечно но оканцовке, но я делаю скрины, и сохраняю их смс и письма электронки, согласились на тело +1000, была одна пролонгация, на 4 месяца , меня это устроило, да и не грубили, я их с 6 дней до просрочки мучала. А остальные не адекватный мороз, дибилоиды просто. С...а, ни сил ни слов, даже говорить

Evgenia D, вони в перший день прислали лист,описували ужаси, які мене чекають,а внизу приписка,що вони йдуть на зустріч тим ,хто сам телефонує,щоб вирішити проблему,якось так

Быстро займ сказали что на хлебушек уже пол стране дали, на работу к себе брать не хотят, обиделась я на них

Мне тоже сделали реструктуризацию! Тело 7000, делала пролонгации раза 2 точно, месяц просрочки, набежало 14811,00! Я просила тело, а они разбили сумму на 4 платежа по 3702,75, платеж 10.04 первый! А денег то нет!( И что делать не знаю(

Мне тоже сделали реструктуризацию! Тело 7000, делала пролонгации раза 2 точно, месяц просрочки, набежало 14811,00! Я просила тело, а они разбили сумму на 4 платежа по 3702,75, платеж 10.04 первый! А денег то нет!( И что делать не знаю(
Так вы сами согласились на реструктуризацию?

Знаю, что здесь так не принято, но Алексей реально самые адекватные. Без хамства на 15 день просрочки с 18960 (тело 12000) скинули на 15000 и разбили на 6 платежей по 2500 в месяц. Для меня идеально
Кредит кассе и быстрозайму принципиально не верну ни копейки. Хоть суд, хоть ин, поxep. Все всё уже благодаря им знают, не осуждают, а на мне ничего нет, так что пусть благодарят ypoдoв звонилок

Назад
Угорі