Нужен юрист с опытом работы

• Автор теми Автор теми Zaja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Zaja

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
15
Бали
1760
Zaja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день,я вперше пишу,також прийшло заказний лист від виконавця ,ще незабирала.Можливо хтось є з Волинської області і знає юриста з досвідом роботи по таких справах

Можливо хтось є з моєї місцевості і знає юриста який мав справу з написом,а то юристи є ,але некомпетентні в таких справах,більш займаються земельними справами,аліментами
А якщо вже лист буде відправлений назад виконавцю,що тоді робити,бо вже тиждень минув,я щось думала що це несерйозно,а потім зайшла на цей сайт,почитала і зрозуміла що це все серйозно,зайшла на сайт боржників,спочатку не знайшла ,а потім як вела індифікаційний код показало,а все тому що в фамілії помилка ,неправильна одна буква,напис зроблений ще в березні ,нотаріус якийсь Баршацький І.В. компанія loany.можливо хтось стикався

Останнє редагування:
Можливо хтось є з моєї місцевості і знає юриста який мав справу з написом,а то юристи є ,але некомпетентні в таких справах,більш займаються земельними справами,аліментами
А якщо вже лист буде відправлений назад виконавцю,що тоді робити,бо вже тиждень минув,я щось думала що це несерйозно,а потім зайшла на цей сайт,почитала і зрозуміла що це все серйозно,зайшла на сайт боржників,спочатку не знайшла ,а потім як вела індифікаційний код показало,а все тому що в фамілії помилка ,неправильна одна буква,напис зроблений ще в березні ,нотаріус якийсь Баршацький І.В. компанія loany.можливо хтось стикався
Мой вам совет, постарайтесь найти такого юриста в вашем городе. Личный контакт с юристом, как по мне, лучше удалённого.

Спочатку листа заберіть. А юрист може працювати дистанційно, необов'язково по місцю.
Звичайно, що можна і дистанційно))
Просто безліч людей хочуть так би мовити ,, глаза в глаза", як на мене - так надійніше))

Я так і хочу ,тому питаю чи є хтось з моєї місцевості,і хтось можливо мав напис і знає юриста який розуміється
Я з Волинської обл

До закінчення карантину у вас є час для подачі в суд))
Не хвилюйтесь, шукайте, напитуйте і все вийде))

Звичайно, що можна і дистанційно))
Просто безліч людей хочуть так би мовити ,, глаза в глаза", як на мене - так надійніше))
Вангую. У Вас буде одна зустріч з юристом, на якій Він Вам розкаже те, що можна і по телефону. А далі і так будете з ним працювати дистанційно.

Вангую. У Вас буде одна зустріч з юристом, на якій Він Вам розкаже те, що можна і по телефону. А далі і так будете з ним працювати дистанційно.
?? не ображайтесь, але Ванги з вас не вийшло))
Якраз співпрацюю не по телефону, і це дуже мене тішить))

Можливо хтось знає через який час заблокують рахунок ,напис зроблений в березні,і якщо фамілія не правильно написана то це якось допоможе чи ні

Takernata, тоді бажаю успіхів.
Дякую)
І вам успіхів))
Можливо хтось знає через який час заблокують рахунок ,напис зроблений в березні,і якщо фамілія не правильно написана то це якось допоможе чи ні
В мене заблокували через кілька днів

Я так і хочу ,тому питаю чи є хтось з моєї місцевості,і хтось можливо мав напис і знає юриста який розуміється
Я з Волинської обл
Є ПАННОЧКА. Тим паче, в неі і юрист звідти. Вона гарна людина і вам допоможе обов'язково. Вона як раз і судиться з мфо.

Ви офіційно працюєте?
Можливо є постанова на роботу про стягнення 20%?

І,ці вже почали,ліпити???А,яка у Вас просрочка і тіло?

Назад
Угорі