Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мой вам совет, постарайтесь найти такого юриста в вашем городе. Личный контакт с юристом, как по мне, лучше удалённого.Можливо хтось є з моєї місцевості і знає юриста який мав справу з написом,а то юристи є ,але некомпетентні в таких справах,більш займаються земельними справами,аліментами
А якщо вже лист буде відправлений назад виконавцю,що тоді робити,бо вже тиждень минув,я щось думала що це несерйозно,а потім зайшла на цей сайт,почитала і зрозуміла що це все серйозно,зайшла на сайт боржників,спочатку не знайшла ,а потім як вела індифікаційний код показало,а все тому що в фамілії помилка ,неправильна одна буква,напис зроблений ще в березні ,нотаріус якийсь Баршацький І.В. компанія loany.можливо хтось стикався
Звичайно, що можна і дистанційно))Спочатку листа заберіть. А юрист може працювати дистанційно, необов'язково по місцю.
До закінчення карантину у вас є час для подачі в суд))Можливо хтось є з моєї місцевості і знає юриста який мав справу з написом,а то юристи є ,але некомпетентні в таких справах,більш займаються земельними справами,аліментами
А якщо вже лист буде відправлений назад виконавцю,що тоді робити,бо вже тиждень минув,я щось думала що це несерйозно,а потім зайшла на цей сайт,почитала і зрозуміла що це все серйозно,зайшла на сайт боржників,спочатку не знайшла ,а потім як вела індифікаційний код показало,а все тому що в фамілії помилка ,неправильна одна буква,напис зроблений ще в березні ,нотаріус якийсь Баршацький І.В. компанія loany.можливо хтось стикався
Вангую. У Вас буде одна зустріч з юристом, на якій Він Вам розкаже те, що можна і по телефону. А далі і так будете з ним працювати дистанційно.Звичайно, що можна і дистанційно))
Просто безліч людей хочуть так би мовити ,, глаза в глаза", як на мене - так надійніше))
?? не ображайтесь, але Ванги з вас не вийшло))Вангую. У Вас буде одна зустріч з юристом, на якій Він Вам розкаже те, що можна і по телефону. А далі і так будете з ним працювати дистанційно.
Дякую)Takernata, тоді бажаю успіхів.
В мене заблокували через кілька днівМожливо хтось знає через який час заблокують рахунок ,напис зроблений в березні,і якщо фамілія не правильно написана то це якось допоможе чи ні
Є ПАННОЧКА. Тим паче, в неі і юрист звідти. Вона гарна людина і вам допоможе обов'язково. Вона як раз і судиться з мфо.Я так і хочу ,тому питаю чи є хтось з моєї місцевості,і хтось можливо мав напис і знає юриста який розуміється
Я з Волинської обл
Ви офіційно працюєте?Можливо хтось знає через який час заблокують рахунок ,напис зроблений в березні,і якщо фамілія не правильно написана то це якось допоможе чи ні
І,ці вже почали,ліпити???А,яка у Вас просрочка і тіло?Можливо хтось є з моєї місцевості і знає юриста який мав справу з написом,а то юристи є ,але некомпетентні в таких справах,більш займаються земельними справами,аліментами