Нужен совет по Мфо. Полиция.

• Автор теми Автор теми Кристина25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K

Кристина25

Форумчанин
Дописи
230
Реакції
83
Бали
343
Кристина25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день.
Где то 2 месяца назад написала на мфо которые угрожали другим людям и мои данные распространяют на урядовую. И все затихло. Вот сегодня позвонил мне с полиции и попросили прийти и поговорить и рассказать что да как. Расскажите пожалуйста у кого и как было. Что говорили? Сейчас очень жалею что тогда написала и незнаю как тепер поступить.

Тю, а почему жалеете? Это ваше конституционное право - обратиться в полицию. Или вы простили гадости мфо? Полиция получает зп с наших налогов между прочим, только вот в наших случаях они редко ее отрабатывают.

Так а чого жаліти,якщо справді поліція пропонує прийти то треба прийти та й розказати як було

Добрый день.
Где то 2 месяца назад написала на мфо которые угрожали другим людям и мои данные распространяют на урядовую. И все затихло. Вот сегодня позвонил мне с полиции и попросили прийти и поговорить и рассказать что да как. Расскажите пожалуйста у кого и как было. Что говорили? Сейчас очень жалею что тогда написала и незнаю как тепер поступить.
А чому зараз шкодуєте?ним потрібно написати роз'яснення на ваше звернення, говорити як є

Добрый день.
Ідуть з гордо піднятою головою, і нагніть їх трохи трутнів!

Тю, а почему жалеете? Это ваше конституционное право - обратиться в полицию. Или вы простили гадости мфо? Полиция получает зп с наших налогов между прочим, только вот в наших случаях они редко ее отрабатывают.
[/QUOTE
Не розумію чому Ви так ставитесь до поліції?! Да, вони отримують зп, але ж вони і працюють 24 години, що тільки коштує на пряму спілкуватись з хворими, наркоманами та інші. не буду перераховувати... Не вони нормативно базу складали.

Добрый день.
немає там нічого страшного, я сам декілька днів тому був у райвідділі, запросили, а потім ще дуже дякували, що я знайшов час дати пояснення, бо їм треба дати відписку по тих зверненнях, тому немає чого боятись... я взагалі як на урадову дзвонив, то ще домалював свого трохи так і в поліції розповів, хай їб....ть тих чмошніків по повній

Irina91, я так ставлюсь через власний досвiд. Та ситуацiя з МФО його лише пiдтвердила

Добрый день.
Не волнуйтесь. В полиции работают такие же люди как и мы с Вами, я больше скажу, такие же должники ;)
Мы без урядовой, на прямую вызывали их на предприятие куда звонили шараги срывая производственный процесс, а потом ещё сама ездила и писала заявление от себя. Подготовьте список номером с которых звонят, Сообщения с угрозами и расскажите все там как есть. Можно ещё и всплакнуть;) для драматизма))))
Не переживайте, все Вы верно сделали, оставив заявление на вымогателей , действующих вне Закона.

і взагалі, якщо Ви будете ось так боятись кудись звертатись, то проблеми самі не вирішаться... чим більше скарг на шараги тим більша ймовірність, що на них звернуть увагу

Добрый день.
В мене було пішла обяснила все що такі МФО урожають людям і їм близьким що це було колективне звернення не до поліції а до президента відповіла на їхні питання і все. Нічого там страшного не має.

Добрый день.
Не жалійте ні про що, йдіть та розказуйте, як є. Я, наприклад, перший раз писала в кіберполіцію, вони перенаправили сюди, а тут викликали, взяли пояснення, і закрили, ніби то не знайшли тих шахраїв... А я через тиждень пішла ще раз у відділок і ще раз написала, тоді вже внесли до ЄРДР, і, надіюсь, що тепер справа трохи буде рухатись, або хоч себе перестрахую, що зверталась. А боятися не треба! І не залежно від того чи брали Ви той займ, чи хтось за вас брав - треба звертатись!

шиться

Я писала ещё тогда когда не была на этом сайте. Лучше сразу было включила мороз и все. За три месяца со всех мфо раз в неделю СМС от швидко гроши.верокеш по виходним может звонить и поначалу вашаготивочка доставала и та молчит уже какую неделю. Я ничего и никакие договора не признаю.
Не волнуйтесь. В полиции работают такие же люди как и мы с Вами, я больше скажу, такие же должники ;)
Мы без урядовой, на прямую вызывали их на предприятие куда звонили шараги срывая производственный процесс, а потом ещё сама ездила и писала заявление от себя. Подготовьте список номером с которых звонят, Сообщения с угрозами и расскажите все там как есть. Можно ещё и всплакнуть;) для драматизма))))
Не переживайте, все Вы верно сделали, оставив заявление на вымогателей , действующих вне Закона.
Так в том то и дело что я не признаю эти договора(юрист знакомый посоветовал.что они и так ничего доказать не сможут) у меня номеров нет так как стоит блок на левые номера. Звонят другим людям которые дело ко мне не имеют. А заявление я писала на все мфо которые есть у меня.

Останнє редагування:
Я писала ещё тогда когда не была на этом сайте. Лучше сразу было включила мороз и все. За три месяца со всех мфо раз в неделю СМС от швидко гроши.верокеш по виходним может звонить и поначалу вашаготивочка доставала и та молчит уже какую неделю. Я ничего и никакие договора не признаю.
Так и не признавайте, ну угрозы то имели место, так и стойте на своём, вы не обязаны отчитываться перед полицией, это МФО нарушают закон, а не вы

Irina91, пресс-служба МВД подъехала?)
До чого ви це написали?
Irina91, пресс-служба МВД подъехала?)
Я думаю навряд тут буде сидіти їх прес-служба... Просто я не розумію, в мене інша ситуація була, я зверталася 2 рази до поліції і 2 рази мені допомогли, тому я їм вдячна... У кожного своя думка, яка має право на існування.

До чого ви це написали?

Я думаю навряд тут буде сидіти їх прес-служба... Просто я не розумію, в мене інша ситуація була, я зверталася 2 рази до поліції і 2 рази мені допомогли, тому я їм вдячна... У кожного своя думка, яка має право на існування.
Ну Вы же написали про нормативную базу и непосильный труд полиции

Назад
Угорі