Нужен совет. Обзвон родственников

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 127
  • Перегляди Перегляди 16K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Alisa, нет для проверки ваших данних на форуме есть специалисти. А то что в ваших словах начинаем сомневатся - факт.

Deffka, меня эта монетка заебала, я вот правда не могу передать как мне было херово, я не хотела чтобы про меня подумали что я с МФО , это вовсе не так , может правильно инфу не изложила, и погарячилась конечно на счет того чтобы вы платили, вот честно не могу передать , что испытала сегодня это правда...

Да чего Вы накинулись на девушку, я сам уже запутался сколько у меня МФО, когда проверяли меня в личке Верификатор спросил какие МФО, я написал 20, а потом еще о нескольких вспомнил.

Alisa, так чого ви сидите склавши руки....домовляйтесь з юристом і ставте на цьому крапку.

Vados, ніхто ні на кого не накидається,просто кожен висловив свою думку.

Когда мфо переваливает за 20,то грех не запутаться в количестве))))
И да,у меня монетка как мыши были месяца 2 вроде.А после нг картавый начал наяривать...тишина месяца 2...и сашка с тату проснулся))))

Varvars, капец а мне покоя не дает козел

Вот прям сейчас пишите письмо хотябы на эмейл в нацком.Образцов на форуме куча))не откладывайте.

Varvars, Спасибо , сейчас буду

Я свои все письма писала пребывая в том состоянии,что хоть на войну отправляй меня)ярость и гнев были моими лучшими советчиками тогда.За зиму попустило,но я буду продолжать и ждать суды.Только по закону.Хватит быть стадом овец перепушанным и не знать своих прав.Это мой девиз с мфо.

Varvars, ооооо успокоилась и теперь поддерживаю )))

Всім доброго дня.На форумі новенький,тому тему неможу створити.Розкажу і я свою історію.Пред Новим роком розбив я машину,точніше дві.Ну зрозуміло,що влетів конкретно.Трохи позичив в кого міг,а потім пішли займи...Потім я позакривав і думаю все...Але ще був должен людям і знову в то саме болото заліз,плюс за квартиру платити,короче повна с.ака.Тепер маю десь 15 мфо...Шукав,метався,але грошей нема.Зараз десь 50000грн боргу перед мфо,це тіло +% за користування.Штрафи я не рахую бо не збираюся іх платити.Батькам звісно не говорив,бо мама в мене дуже все сприймає близько до серця і відразу сльози і паніка.А з батьком в нас дуже складні відносини,але я дуже люблю іх і мені зараз стидно перед ними.З мфо не спілкуюся взагалі.Контактні особи знають і морозяться від них.От маму шкода,добралися до неі.Я стараюся заспокоіти,але вона панікує страшно.Зараз крнсультуюся зі своім хорошим другом,він юрист вищої категорії і його фірма обслюговує не одне міністерство в Києві.Думаю він щось порадить.Тому приймайте мене в свої ряди.І можливо тут є людина,яка б могла заспокоїти мою маму,пояснити що це не кінець світу і що ніхто мені,і їм нічого не зробе і не відбере у них.Дякую

Всім доброго дня.На форумі новенький,тому тему неможу створити.Розкажу і я свою історію.Пред Новим роком розбив я машину,точніше дві.Ну зрозуміло,що влетів конкретно.Трохи позичив в кого міг,а потім пішли займи...Потім я позакривав і думаю все...Але ще був должен людям і знову в то саме болото заліз,плюс за квартиру платити,короче повна с.ака.Тепер маю десь 15 мфо...Шукав,метався,але грошей нема.Зараз десь 50000грн боргу перед мфо,це тіло +% за користування.Штрафи я не рахую бо не збираюся іх платити.Батькам звісно не говорив,бо мама в мене дуже все сприймає близько до серця і відразу сльози і паніка.А з батьком в нас дуже складні відносини,але я дуже люблю іх і мені зараз стидно перед ними.З мфо не спілкуюся взагалі.Контактні особи знають і морозяться від них.От маму шкода,добралися до неі.Я стараюся заспокоіти,але вона панікує страшно.Зараз крнсультуюся зі своім хорошим другом,він юрист вищої категорії і його фірма обслюговує не одне міністерство в Києві.Думаю він щось порадить.Тому приймайте мене в свої ряди.І можливо тут є людина,яка б могла заспокоїти мою маму,пояснити що це не кінець світу і що ніхто мені,і їм нічого не зробе і не відбере у них.Дякую
Доброго дня Денис! Рада вітати вас тут))
Буде потрібна допомога- звертайтесь.

Доброго дня Денис! Рада вітати вас тут))
Буде потрібна допомога- звертайтесь.
Дякую.Зараз найбільше мене хвилює мама,вона й так в лікарні то щей синулька своїми проблемами добиває.Думаю хто б поговорив з нею і трішки заспокоїв.

Denis1708, можу спробувати)) Напишу номер в лс. Дзвоніть. Домовимось.

До мої мами добралася швидка готівочка,кешберрі,сслоан, та походу всі доберуться..Я намагаюся вмовити щоб вона не спілкувалася з ними.Вона зараз в лікарні і їй неможна хвилюватися.Саме обідно те,що я олень неможу навіть допомогти їй нічим.Батьки не багаті і живуть в селі.Я би мав допомогти,то мама зараз думає як мене витягти з цеї опи...Добре що хоть дівчина моя мене не покинула і старається бути поруч і підтримує,знаючи що я бідний як церковна миша..Я звісно не психолог і радник з мене так собі,але скажу-якщо вже ми всі тут вляпалися,то краще переживайте за батьків,за людей які біля вас в тяжкі часи і за свої діток.Не варто переживати за дзвінки і за макалутару яка приходить по почті..Так,тяжко,сумно і хочеться бува кричати.Я в свої 30 років через ці мфо взагалі був як лунатік,а потім подумав да ну нах....Я ж не каліка,маю освіту,маю роботу,маю дочку,батьків...От розпитляюся з боргами перед людьми і можливо поїду за кордон.Буду заробляти і відправлю батьків десь на моря...А мфо по трошки виплачу,хай це буде рік чи два но всерівно все вирішиться...І хай звонять хоть папі римському.Мені якийсь ***** з кф.юа писав про те що я маю борг перед ними.То я йому сказав,якщо я вам винен то подавайте в суд,бо ви є зацікавленою особою і хочете свої гроші отримати назад...То він олень,щось там пробубнів не внятне.Ні то ні...Я отримую по бухгалтерії мінімалку,то буду всім платити по 50 грн в місяць.

Varvars, ооооо успокоилась и теперь поддерживаю )))
Вы не унывайте,у меня тоже таких придурков хватало, лежала,платила и т.д. Дибила этого в черный список поставьте и у себя,и у мамы. Соседи нахрен пусть идут. И обязательно пишите в Нацком,и еще в полицию заявление,и в кибер полицию. Вообщем не сдавайтесь и не позволяйте всяким козла сгонять вас в панику.

Сьогодні прийшли листи і батько їх побачив.Це піндос.Я з ним і так пів року не говорив,а тепер походу капєц.Мама плаче постійно.Саме обідно,що я ж не спеціально вліз в цю xepню...Я ніколи нічого не просив ні в кого,а сам старався рішати свої проблеми,щоб не грузити близьких.От і дорішався.Тримаймося

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі