Нужен психолог срочно (

• Автор теми Автор теми Vlezvdolgi
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 3K
Ксенічко, то і нарколог не завжди допомагає....до прикладу, моєму чоловікові не допоміг(((
Моєму сусіду допоміг, досить довго не вживає взагалі, а перед тим і до бабок їздили, і до психолога ходили. Поки не знайшли нормального нарколога

самое главное,что сам понял,что это для тебя это беда. значит пациент будет жить. 4к на кодировку и все будет норма

Сейчас что? Трусит, паника, пьяный, трезвый?

Уляся, хочу вас обрадовать, но мы все алкоголики - просто степень алкоголизма у каждого разная. Кто-то пьет раз в полгода, кто-то раз в месяца, а некоторые каждую субботу, или каждые три часа.

Так от. Посадіть дитину напроти себе. Дивіться ій в очі і скажіть: я більше не буду пити обіцяю тобі. Якщо не стримаєте обіцянку перед рідною дитиною. То вам ні психолог не нарколог не допоможе.

ecspres, не надо впутывать в это детей ради Бога. Обещания ребенку давать что больше пить не будлет, а потом нарушит и...ребенок сделает вывод, что это из-за того, что он плохой.

Моєму сусіду допоміг, досить довго не вживає взагалі, а перед тим і до бабок їздили, і до психолога ходили. Поки не знайшли нормального нарколога
можливо, якщо людина розуміє, що вона залежна і їй потрібна допомога, тоді це спрацьовує, а якщо вперто думає, ніби вона цілком здорова і вперто не хоче лікуватись, тоді сорі

ecspres, не надо впутывать в это детей ради Бога. Обещания ребенку давать что больше пить не будлет, а потом нарушит и...ребенок сделает вывод, что это из-за того, что он плохой.
Я на власному опиті це робив. 7 років не п'ю.

Vlezvdolgi, так зараз найкращий період щоб кинути пити. В магазин особо не побігаєш, з людьми не поконтактуєш, самому напиватись якось не комільфо.. головне, протриматись 21 день, тоді алкоголь з організму виводиться повністю) кров очищується і не хоче нової дози

а с психологом решить? чел должен сам все осознать,только тогда будет толк
саме так, зрозуміти і полюбити себе на стільки, щоб від однієї думки, ніби алкоголь сильніший за нього, ставало огидно

Назад
Угорі