Народ!
Ну зачем Вам эта реструктуризация?
Читайте:
Ну зачем Вам эта реструктуризация?
Читайте:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
отправила Вам на электронкуДоброго дня!Можна будь ласка зразок листа на Мілоан , і всі подробності як ви добилися у них реструктизації, будь ласка на електроннку можна :[email protected]
ЧомуВсіма руками і ногами за ваші слова. Ця реструкторизація то страшна заупа. Страшніше чим пролонгація.
А які погодились?може комусь пригодиться але я писала ось по такому зразку в 6 мфо-і тільки 2 погодились на реструктиризацію
_________________________________ (назва банківської установи) _________________________________ (місцезнаходження банківської установи)
Заявник: __________________________ (прізвище, ім.’я, по батькові) який зареєстрований за адресою: _______ _________________________________ Засіб зв’язку: _______________________
Між мною, _______________________________________________, та ____________________________________________ був укладений Договір про _______________________________ № ___________________ від «___» ______ 201_ року (надалі – Договір), відповідно до якого мені був наданий кредит у розмірі ______________________________________ (___________) гривень. Відповідно до п. _____ Договору, я, як Позичальник, повинен сплачувати не пізніше ____ числа кожного місяця проценти за користування кредитом та щомісячну суму по кредиту у розмірі ___ (___________) гривень. До _____________ року я сумлінно виконував свої зобов’язання за договором та вносив чергові платежі. Станом на сьогоднішній день я тимчасово не маю можливості здійснювати оплату по кредиту у зв’язку з тим,..........
. У зв’язку з об’єктивними обставинами моє фінансове становище погіршилось та я наразі не маю достатнього заробітку для виконання кредитних зобов’язань у повному обсязі відповідно до раніше обумовленого Договору. Положення ч. 12 ст. 11 Закону України «Про захист прав споживачів» передбачає, що кредитодавець має право проводити за погодженням із споживачем реструктуризацію заборгованості за договором про надання споживчого кредиту. Реструктуризація може здійснюватись шляхом зміни механізму нарахування відсотків таким чином, щоб частина щомісячних платежів з обслуговування кредитів не перевищувала 35 відсотків сукупного місячного доходу сім’ї. На підставі вищевикладеного, керуючись ст. 11 Закону України «Про захист прав споживачів», п.3.3. Постанови Правління Національного банку України від 06.08.2009 № 461 «Про заходи щодо забезпечення погашення кредитів»,
ПРОШУ: 1. Розглянути дану заяву у встановленому законодавством порядку. 2. Провести реструктуризацію заборгованості за Договором про _____________________ № ________________________________
від «___» ___________201_ року, для оплати суми по кредиту у вигляді щомісячного платежу у розмірі ____ (________) гривень 00 копійок на строк до «___» ___________201_ року або надати кредитні канікули із відстроченням сплати суми основного боргу, відсотків та інших платежів по Договору № _______ від «__» ______201_ року строком на _____ місяців з «__» __________ 201_ року. 3. Про результати розгляду мого звернення прошу проінформувати мене письмово, надіславши лист за адресою: ____________________, у строк, що не перевищує встановленого у ст. 20 Закону України «Про звернення громадян».
Додатки: 1. Копія Договору про ___________________ № __________від ____________. 2. Копія паспорту Заявника. 3. Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера. 4. Копія військового квитка Заявника. 5. Копія Довідки про майновий стан та доходи. 6. __________________________________________________________ 7. __________________________________________________________ (інші документи, що можуть виступати доказами)
«____» _________201_ рік ______________________ (ініціали, прізвище)
алекскредит.майкредит. а ваша готивочка сама предложила.А які погодились?
Та тому що. Ви віддаєте все те що вони від вас вимагають. Зі всіма відсотками і штрафами. А не дай бог просрочиш 1 платіж. І все спочатку. Кошти в нікуди
Мошенница в чистом виде)ты знаешь что это уже уголовная статья?Не советуй значит.Или признаешь или не пиши.Когда обращаетесь в нацком не указывайте что у вас с ними договор. Опишите ситуацию примерно так: "Останнім часом на мій особистий номер телефону дзвонять невідомі ,представляючись співробітниками (ваше мфо)" вимагаючи сплати грошей за кредитом. Прошу здійснити перевірку мфо на наявність такого кредиту. И все, пусть нацком выясняет, делает запрос, есть у мфо кредит с вами, нету ну и т.д
Вы сейчас о чем?Мошенница в чистом виде)ты знаешь что это уже уголовная статья?Не советуй значит.Или признаешь или не пиши.
Обьясните мне,пользователь советует писать в нацком и не признавать договор.Как такое возможно?Вы сейчас о чем?
Какая статья?
Я тоже так же решила. Поначалу хотелось отдать, теперь нет!!!Не знаю , діло ваше. Мені пропонують уже деякі за пів тіла. Але з принципу не буду платити. Після того всього що вони мені намагалися зробити. Але фіг що получілось. Тільки через суд буду щось віддавать. Якщо їх такий варіант влаштовує.
Да, с одной стороны так, ноТа тому що. Ви віддаєте все те що вони від вас вимагають. Зі всіма відсотками і штрафами. А не дай бог просрочиш 1 платіж. І все спочатку. Кошти в нікуди
А зачем.Забейте.Через полгода о Вас и не вспомнят.Всем привет!
Вот я тоже пополнила ряды бедолаг которые вышли в просрочку.
Есть у меня 15 кредитов в МФО и сумма общая вместе с процентами и телом кредита составляет больше 110 000 тыс. грн.
Хочу реструктуризовать кредиты, кто сталкивался? у кого есть образец? можете помочь?
Мне пока удалось реструктуризовать только Майкредит и Миолан, Э гроши второй день просрочка, писала им вчера на электронку заявление и сегодня а они молчат, на электронные письма не отвечают и сегодня не кто не звонил, понимаю что не к добру...
Удачі вам... Але все равно. Я не прибічник реконструрізації чи як їх там. Дивіться не просрочте платіж. Бо все спочатку.Да, с одной стороны так, но
я сделала реструктуризацию в манивео ( в принципе разбили сумму ( тело + процент который и полагался), тобиш мне бы всеравно надо было платить тоже самое ( ну плюс минус 1000-2000грн.), а так разбили на платежи, и процент не капает ( платить конечно не легко, но хоть какой то процесс возврата идёт, я то их брала
так же вышло и с майнкредит и милоан, и екеш ( разбили то что и должна была вернуть, ну плюс немного маленьких пролонгаций)
а вот у меня по остальным займам ж*па, простите, там мне их реструктуризация не поможет, там были пролонгации приличные, и смысла сейчас разбивать по реструктуризации нет
а там где я посчитала что выгодно, я сделала
так что вопрос о реструктуризации спорный, можно делать но только в том случае если переплата не большая ( а сугубо что и полагалось изначально, ну и если уверен что потянешь.... хотя я не уверена, но сделала, пока только их и получаеться платить струдом, но стараюсь)
Спасибо, теперь сама стараюсь, сама захотела самой и выкручиваться??Удачі вам... Але все равно. Я не прибічник реконструрізації чи як їх там. Дивіться не просрочте платіж. Бо все спочатку.
Можна подетальніше про таке зробилиНе знаю , діло ваше. Мені пропонують уже деякі за пів тіла. Але з принципу не буду платити. Після того всього що вони мені намагалися зробити. Але фіг що получілось. Тільки через суд буду щось віддавать. Якщо їх такий варіант влаштовує.
Ви добре розумієте що таке реструктуризація?Хто може скинути зразок на емейл і як відправляти? [email protected]
А що робити борги ростуть,платит немає чим,дзвінки цілими днямиВи добре розумієте що таке реструктуризація?
Які умови в ній і взагалі навіщо це вам?
Якщо їх ігнорувати дзвінки підуть на спад і з'являться адекватні пропозиції для закриттяА що робити борги ростуть,платит немає чим,дзвінки цілими днями