Ну что же, вот и я здесь оказался. Около 20 МФО.

• Автор теми Автор теми Неизвестный
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Як для Вашого віку дуже грамотно все розписано.Це викликає подив.І юний,а вже скільки боргів.
Надеюсь, в один прекрасный день я смогу закрыть все долги и спать спокойно, а сейчас даже не знаю что мне предстоит впереди. Да, глупостей натворил, спору нет.

Недавно гуглила судові справи за участю мфо, нічого подібного не знайшла
Аналогічно.... Не знайшла
Недавно гуглила судові справи за участю мфо, нічого подібного не знайшла
Аналогічно.... Не знайшла
Надеюсь, в один прекрасный день я смогу закрыть все долги и спать спокойно, а сейчас даже не знаю что мне предстоит впереди. Да, глупостей натворил, спору нет.
Ваше майбутнє описане на форумі... Читайте, навчайтесь..

Я Вас здив
Борги,це ще не привід для безсонних ночей.

где-то читал, что кого-то вынудили оплачивать всю сумму которая накапала. Единственный плюс, там разбили на несколько лет
Очень показательный пример Нацкомфинуслуги против Манивео.

Не имею права дать ссылку.

набери в Гугле "Нацкомфінпослуг Манівео"

Надо писать заявления сначала на МФО, потом на Нацкомфинуслуги.
Вот как действует Нацкомфинуслуги

У зв’язку з невиконанням Позичальником умов Договору, а самепростроченням строку повернення кредиту, Товариством на підставі пункту3.3. Договору з Дата нараховується пеня в розмірі 3% від залишку сумикредиту за кожен день прострочення повернення заборгованості за кредитом,починаючи з першого дня прострочення.Станом на Дата Товариством нарахована Позичальнику пеня у розмірі 2310,00 грн (довідка Товариства про розрахунок заборгованості за договоромНомер, Дата станом на Дата).

Згідно з пунктом 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захистправ споживачів” несправедливими є, зокрема, умови договору провстановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконанняним зобов’язань за договором.

Отже, Товариством порушено вимоги законодавства про фінансовіпослуги, а саме: частини другої статті 2 Закону України “Про фінансові послуги тадержавне регулювання ринків фінансових послуг”,яка встановлює, щофінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуваннямнорм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності;пункту 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист правспоживачів”,який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умовидоговору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційновеликої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разіневиконання ним зобов’язань за договором.

За один день не вдасться!!(( А спати спокійно можна (і Потрібно) вже....передивилась Вашу інформацію... Так,багато хто змінив вікову планку.... Коли я бігала і шукала гроші на ПРОЛОНГАЦІї ,зятьові було 19р. Пробігтися по всім МФО ---відмова. Тільки манівео надало. +Зять підключав друзів,їм теж була відмова
І СЛАВА БОГУ....

Фото ваше на аватарке?
Вольфарки Матрёны:)
За один день не вдасться!!(( А спати спокійно можна (і Потрібно) вже....передивилась Вашу інформацію... Так,багато хто змінив вікову планку.... Коли я бігала і шукала гроші на ПРОЛОНГАЦІї ,зятьові було 19р. Пробігтися по всім МФО ---відмова. Тільки манівео надало. +Зять підключав друзів,їм теж була відмова
І СЛАВА БОГУ....
Да вы правы за один день это нереально сделать!либо их аппетиты кормить либо месяцами решать вопрос

Назад
Угорі