Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы что ещё не поняли? У них ни чего святого нет(( они покойников трогают, они 80 летним бабушкам угрожают((Скажіть будь ласка, можливо хтось є з досвідом у термін рік чи більше,як ці черви ведуть себе на свята?чи є для них щось святе?Різдво наприклад? (((
Это твapu ,а не люди((Вы что ещё не поняли? У них ни чего святого нет(( они покойников трогают, они 80 летним бабушкам угрожают((
Нема.Скажіть будь ласка, можливо хтось є з досвідом у термін рік чи більше,як ці черви ведуть себе на свята?чи є для них щось святе?Різдво наприклад? (((
Поміняйте сімку, поставте блокування!!! Уже рік є. Немає в них свят! Я зареєструвалися на форумі 9 травня, Вы розумієте це начебто свято! А мене в цей день дістали так.... Це був триндець!!!Скажіть будь ласка, можливо хтось є з досвідом у термін рік чи більше,як ці черви ведуть себе на свята?чи є для них щось святе?Різдво наприклад? (((
Ничего святого.Они на Пасху так наяривали,здуреть можно было.Я ещё тогда не блочила телефон.Даже смс пакосные в этот день слали мне и родным.Заблокируйте на праздники и ни с кем не общайтесь,потом будете себе рвать нервы они это умеют.Скажіть будь ласка, можливо хтось є з досвідом у термін рік чи більше,як ці черви ведуть себе на свята?чи є для них щось святе?Різдво наприклад? (((
да мне на Пасху в 9 утра звонили и приветствие было далеко не "Христос Воскрес.."Нема.
На Різдво дзвонили, на Великдень також...
То може просто хотіли привітати з святами? Ім же самотньо...Нема.
На Різдво дзвонили, на Великдень також...
Ні, не вітали...То може просто хотіли привітати з святами? Ім же самотньо...
Ну то й добре. Без іхніх привітань можна обійтися.Ні, не вітали...
Випрошували гроші...Ну то й добре. Без іхніх привітань можна обійтися.
Чекисты?Ната1992, отключите на праздники телефон. Поменяйте симкарту. Поставьте блокировщик. Не общайтесь с ними. Они работают наверное и без выходных и без праздников и вообще без сна и отдыха.
В реалеТа да це перевертні які не мають нічого рідних ні дітей!!!!!хочеться що б їхнє оточення відчуло на собі весь жах який вони творять людям ще й в квадраті!!!!!!