Новий колектор ( споживчий центр), подав до суду

• Автор теми Автор теми Максимон
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 4K
Через суд так собі. Первинного договору вони мені не надали. Тобто наявність боргу довести буде складно. Ну то таке.
А домовився я просто написавши їм. Частину видно на скріні вище)
Та в мене так само. Але просто вже в суд подали. Все вже швидко оформили і до того ж ШвидкоГроші не писали мені . Один чи два рази нагадали минулого року на пошту і все. І в тиху🤯. І такий треш маю. Але спробую вирішити до суду. Може вийде

Доброго дня
теж подали ці хлопці до суду, договір з швидко грішми аж 11 березня 2019 року датований, це виходить вже 6 років минуло, наскільки я знаю, срок позовной давності 3 роки, як вважаете, що мені з ними робити? тіло 10к + 7 штрафи та відсотки + хочуть 6500 за правничу, 23500 загалом, я такий що за 5000 готов би вирішити питання, шукати адвоката або їм 5к запропонувати?

Мені 4 рази повторили що зі мною культурно спілкуються))) а я і в планах не мав починати дійсно спілкування… лайтові. Схоже що з філфаку набрали студенток з червоним дипломом…
Да они очень вежливые культрурные как сеkс по телефону мне показалось))

Та в мене так само. Але просто вже в суд подали. Все вже швидко оформили і до того ж ШвидкоГроші не писали мені . Один чи два рази нагадали минулого року на пошту і все. І в тиху🤯. І такий треш маю. Але спробую вирішити до суду. Може вийде
Добрий вечір. Чи вдалось вам з ними домовитись? Сьогодні дізналася, що також подали до суду.

Добрий день! Чи вдалося Вам з ними домовитися? Чи суд?
Вони на мене теж подали
Вітаю. Я писала клопотання в суд і засідання перенесли. Ні я ні ті макаки на суд не прийшли. Я тому-що клопотання подала через бажання мирової а вони просто заігнорили суд 😏😆😆😆

Вітаю. Я писала клопотання в суд і засідання перенесли. Ні я ні ті макаки на суд не прийшли. Я тому-що клопотання подала через бажання мирової а вони просто заігнорили суд 😏😆😆😆
Можете мені написати в ПП, є пару запитань

є певна судова практика на користь боржників у справах з ТОВ "Споживчий центр". В більшості випадків, якщо ігнорувати судовий процес, то їхні позови задовольняють суди у повному обсязі. Але є і такі рішення, якими

Керуючись ст.ст. 10,12,13,76, 80,81,89,141, 178,247,258,259,263-265ЦПК України, суд
У Х В А Л И В :

У задоволенні позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за кредитним договором відмовити.

Судові витрати залишити за позивачем.​
Єдиний державний реєстр судових рішень - справа № 644/3792/24. Провадження № 2/645/1924/24

До речі

ШвидкоГроші – це спеціалізована фінансова компанія «Споживчий Центр».

Ми зареєстровані Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, свідоцтво про реєстрацію фінансової установи ІК №78. Єдиний вид діяльності компанії – видача кредитів. Відомості про державну реєстрацію ТОВ "Споживчий центр": дата запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи - 11.11.2010, номер запису - 1 074 102 0000 038148. Ліцензія видана Нацкомфінпослуг, розпорядження від 28.02.2017 р. №438.

Наші реквізити: ТОВ «СПОЖИВЧИЙ ЦЕНТР», ЄДРПОУ 37356833, 01032, м. Київ, вул. Саксаганського, 133-А, тел .: (044) 498 10 20, адреса електронної пошти -[email protected] Адреса, за якою приймаються скарги споживачів фінансових послуг у письмовому вигляді – 01032, м.Київ, вул.Саксаганського, 133А

Останнє редагування:
є певна судова практика на користь боржників у справах з ТОВ "Споживчий центр". В більшості випадків, якщо ігнорувати судовий процес, то їхні позови задовольняють суди у повному обсязі. Але є і такі рішення, якими

Єдиний державний реєстр судових рішень - справа № 644/3792/24. Провадження № 2/645/1924/24

До речі
Це мабуть виняток, як правило суд, начальник, в більшості задовольняє їх вимоги😭

Це мабуть виняток, як правило суд, начальник, в більшості задовольняє їх вимоги😭
Cудді часто не бажають вчитуватися, досліджувати аргументи усіх сторін, всебічно і неупереджно підходити до розгляду справи, враховуючи, що такі малозначні справи, фактично, розглядають їхні помічники та інколи ухвалюють шаблонні рішення

Також подали до суду.
Брав в КредитКаса 6000грн
Хочуть 46000грн

Написав їм на пошту, щоб домовитись, відповіді поки що немає

В моєму випадку їм частково задоввльнили😔вся моя боротьба нанівець.

Також подали до суду.
Брав в КредитКаса 6000грн
Хочуть 46000грн

Написав їм на пошту, щоб домовитись, відповіді поки що немає
В мене 45000 хочуть😐

Щодо позитивної практики. Ось вона.

Назад
Угорі