Новий голова правління Ощадбанку почав виконувати свої обов'язки.

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 164

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
37223
Рішення
10
Реакції
95974
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
2960a8f8721a00ed4d4634d5f7bde2c3.webp

Юрій Каціон 26 січня 2026 року розпочав виконувати обов'язки голови правління державного Ощадбанку.

Про це йдеться в повідомленні банку.

Зазначається, що професійна зрілість Каціона, стратегічне мислення та глибоке розуміння ролі державного банку вже забезпечили Ощадбанку лідерські позиції у фінансуванні економіки країни.

Нарешті може приберуть совдеповські рахівниці та облаштують робочі місця касирів ноутбуками та нормальними БФП.

Переглянути вкладення 175720

Юрій Каціон 26 січня 2026 року розпочав виконувати обов'язки голови правління державного Ощадбанку.

Зазначається, що професійна зрілість Каціона, стратегічне мислення та глибоке розуміння ролі державного банку вже забезпечили Ощадбанку лідерські позиції у фінансуванні економіки країни.

Нарешті може приберуть совдеповські рахівниці та облаштують робочі місця касирів ноутбуками та нормальними БФП.
Думаю що нічого не зміниться. Відмивати бабки буде і все:)

Переглянути вкладення 175720

Привіт. Я забув коли в останній раз був у них на відділенні....але як резервна їхня картка,мене цілком задовільняла. А ще,мені дуже подобається,що фін. номер (для ощад 24) можна змінити лише у відділенні, що виключає факт будь-якого шахрайства... на відміну від примата. Але, коли я бачу представників "титульної нації" в керівництві держ.установ..... то в голові одразу починають виникати не самі найкращі думки.

Думаю що нічого не зміниться.
Або зміниться на гірше, бо поки що Ощадбанк - практично нетоксичний. Не дай Бог, щоб опустився до рівня флагмана анатоцизму - Ідея Банку...

Але, коли я бачу представників "титульної нації" в керівництві держ.установ..... то в голові одразу починають виникати не самі найкращі думки.
Не треба узагальнювати. Там є не тільки коломойські.

Останнє редагування:
Або зміниться на гірше, бо поки що Ощадбанк - практично нетоксичний. Не дай Бог, щоб опустився до рівня флагмана анатоцизму - Ідея Банку...

Не треба узагальнювати. Там є не тільки коломойські.
Мабуть мені "потужно" не щастить. Зостанемося кожен при своїй думці.

Але, коли я бачу представників "титульної нації" в керівництві держ.установ..... то в голові одразу починають виникати не самі найкращі думки.
Ой, вей)) Споконвіку це найкращі і найуспішніші банкіри та фінансисти))
Інша справа саме місцеві реалії, але то вже про іншу націю...

Мабуть мені "потужно" не щастить.
А оце помітно)))

Ой, вей)) Споконвіку це найкращі і найуспішніші банкіри та фінансисти))
Інша справа саме місцеві реалії, але то вже про іншу націю...

А оце помітно)))
Я ці "успіхи" за їхньої участі спостерігаю на протязі довгого проміжку часу. Та й мені помітно,що Ви без однієї справи як без пряника.

Командор, там никак, ну как в том анекдоте, когда немцы завод в Тольятти выкупили, место проклятое))

Назад
Угорі