Новичкам именно по КредитКасе

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 7K
Чому? Що мені потрібно всіх боятись?
Не брати трубку?
В мене 2 дітей маленьких я не відступлюсь і себе в обіду та своїх дітей не дам)
Справа не в страху, а в тому, що ігнор іноді творить дива набагато більші, ніж розмови. Але справа ваша слухати недолугих чи ні)

Чим більше ви будете так сказати ,кричати,тим більше вони будуть скрізь дзвонити,і не тільки вам.
Ви маєте на увазі шо з ними краще всіма не спілкуватись?
В мене стоять куча програм від них Get contact даже поставила.

Справа не в страху, а в тому, що ігнор іноді творить дива набагато більші, ніж розмови. Але справа ваша слухати недолугих чи ні)
,Я бывает думаю,возьму трубку и напихаю.Но понимаю,что это может быть провокация ого-го.Поэтому снежинка)А с1сЬки шлют "Вы включили обмеження на наш номер.Негайно видключить"?

Ви маєте на увазі шо з ними краще всіма не спілкуватись?
В мене стоять куча програм від них Get contact даже поставила.
Вирішуйте самі,я до прикладу не спілкуюсь зовсім,нащо на ущербних тратити свої нерви і час.Якщо можна витратити на більш корисні справи і близьких.

А антиспам поставити взагалі не варіант?Чи номер змінити?
Мой умничка Xiaomi отбивает все левые звонки. А труколор стоит как определитель просто)) удобно)) плюс нулевая симка, никуда не привязана для работы чисто)

Скиньте мне пожалуйста тоже, а то задолбали
Скрипт #1.
Шаг 1. Попросите позвонить через 5 минут.
(Спойлер - они не перезвонят)
Шаг 2. Скажите при следующем разговоре, что они дико не пунктуальны, не серьезны, а следовательно и говорить с ними нет никакого смысла.

только что звонил робот, что на 24 сентября! (сегодня 25!) запланирован выезд приватного виконавця для описи имущества! а кредита там у меня нет!

Блин суббота сегодня, отбриваю их каждый час) сейчас в два опять позвонит задрот морозить или пообщаться?

только что звонил робот, что на 24 сентября! (сегодня 25!) запланирован выезд приватного виконавця для описи имущества! а кредита там у меня нет!
О боги)))
А кредтный инспектор еще в засаде не сидит на вас?)
мне мешает сериал смотреть на телефоне

Назад
Угорі