Новорічна акція

• Автор теми Автор теми Каренина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 869

Каренина

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
24
Бали
33
Каренина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взяла кредит в сумі 2500, зробила одну пролонгацію. Більше 6 місяців просрочка. Від ГоуФінГоу прийшов Гарантійний лист з умовою оплати 3110 грн і борг буде списано. В особистому кабінеті сума більше 19к.
Перетелефонувала, уточнила, все вірно.
Можете привітати. Я розрахувалась. Ще один кошмар закінчився

Взяла кредит в сумі 2500, зробила одну пролонгацію. Більше 6 місяців просрочка. Від ГоуФінГоу прийшов Гарантійний лист з умовою оплати 3110 грн і борг буде списано. В особистому кабінеті сума більше 19к.
І в кабінеті закриття було ? Як оплачували прийшла інформація про закриття договору ?

І в кабінеті закриття було ? Як оплачували прийшла інформація про закриття договору ?
Так, оплатила через кабінет. Прийшло смс з підтвердженням про закриття. І в кабінеті стоїть "Кредит закрито"

В мене таких акцій і від них, і навіть лише за тіло перед Новим роком і телефон, і поштова скринька забиті. Але що робити коли по два і більше рази переплатив. Тай ще на зло грошей нема. А весною Нового року не буде?

В мене таких акцій і від них, і навіть лише за тіло перед Новим роком і телефон, і поштова скринька забиті. Але що робити коли по два і більше рази переплатив. Тай ще на зло грошей нема. А весною Нового року не буде?
Пасха?. Это же весенний Новый год ?

Точно. Морозимся від Нового року до Паски, від Паски до Нового року- поки гроші не надійдуть. Зато весь час в акції. З наступающим!
И так пару годиков и забыть:beach:! А если деньги появятся, я думаю вы найдёте им более правильное применение, чем играть в их акции:__:))) С наступающим :drinks:

И мне су.и не предложили акцию.:кофе::кофе::beee::beee::dntknw::dntknw:.ДаИ Ху. сними денег один хрен им нет:__::__::__: . Только на Новый год :smile60::smile60:

Мне от них вообще никаких предложений не было за полгода просрочки. Хотя не прочь их закрыть, тело 1500

Вітаю!

І сміх і
І сміх, і гріх !...?
И так пару годиков и забыть:beach:! А если деньги появятся, я думаю вы найдёте им более правильное применение, чем играть в их акции:__:))) С наступающим :drinks:
Тебе тоже ! ?

Назад
Угорі