Нові відгуки на кредитпромінвест.

Написал на них двоих жалобу в нбу.Они отликнулись и естественно сразу дали заднюю,мол это не их сотрудники звонят с угрозами и тд и тп.Покрайней мере звонки окружению перестали.Посмотрим на сколько и реально ли это помогло.
Как Вы писали жалобу,на какой адрес,и в какой форме?

Як той достав кредит промінвест дзвонить пише на вайбер що пане посадять за 8тисяч завтра будем дзвонити вашим родичам кажу сиджу вдекреті троє дітей чикаю кошти щоб закрити вони ми вам поможим завтра в 9 ранку будем дзвонити вашим контактним особам ... Щоб помогли нисіть золото в ломбард техніку корову продайте ****** кончені Михайло Юрійович з 20.00 почались дзвінки від них і мовчать смс якісь дивні нікуди не заходила Київстар а банк різні десь більше 100смс

Як той достав кредит промінвест дзвонить пише на вайбер що пане посадять за 8тисяч завтра будем дзвонити вашим родичам кажу сиджу вдекреті троє дітей чикаю кошти щоб закрити вони ми вам поможим завтра в 9 ранку будем дзвонити вашим контактним особам ... Щоб помогли нисіть золото в ломбард техніку корову продайте ****** кончені Михайло Юрійович з 20.00 почались дзвінки від них і мовчать смс якісь дивні нікуди не заходила Київстар а банк різні десь більше 100смс
Ті ур*ди рівно 8ранку вже дзвонили сусідам

Ті ур*ди рівно 8ранку вже дзвонили сусідам
Психологічний тиск на "боржника". Вони ж не можуть якось нормально домовлятися. Спочатку задолбають всіх, що бажання хоч щось платити пропаде, а потім будуть пропонувати лояльні умови.

Егроші продали кредитпромінвест. В темах не має на них свіжих відгуків. В кого зараз як себе ведуть. Такі ж відбиті як е-гроші? Чи не будуть тарабанити по всій тел. книзі. Чи закривають за тіло?
Егроши тим сливают данні навіть коли й кредита нема. Малиновские в своем репертуаре. И в кукуев добравшись. Пора ними служивым заняться. Отжибая моржей от их тел.

Егроши тим сливают данні навіть коли й кредита нема. Малиновские в своем репертуаре. И в кукуев добравшись. Пора ними служивым заняться. Отжибая моржей от их тел.
Нічого незрозуміло, але дуже цікаво

Ого ,це на якій мові ?))))

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Егроші продали кредитпромінвест. В темах не має на них свіжих відгуків. В кого зараз як себе ведуть. Такі ж відбиті як е-гроші? Чи не будуть тарабанити по всій тел. книзі. Чи закривають за тіло?
Прострочка днів 40. Телефонують усім із моєї телефонної книги! Але нічого не пропонують, списання якихось % чи ще щось
Телефонують по всій телефоній книзі, погрожують, прострочка 40 днів. До мене ніхто не звоне для врегулювання

Такі ж самі відбиті, якщо не гірше(
Роблять заміну номера телефонують тобі з номерів твоїх родичів а родичам телефонують з твого номера погрози матюки і на кацапській мові

У меня карта заблокирована. Я все делала как советовали тут на форуме. Карти и соц сети заблокировала не с кем не говорила самого начала. Даже не знаю кто сейчас звонить не отслеживаю.
Як ви блокували усе

Доброго дня!
Підкажіть будь ласка хтось актуальні контакти Телеграм/електронна пошта цього промінвесту хтось? мобільних неактуальні так як я локаційно не в Україні.

Доброго дня!
Підкажіть будь ласка хтось актуальні контакти Телеграм/електронна пошта цього промінвесту хтось? мобільних неактуальні так як я локаційно не в Україні.
Мені в телеграмі з цього номеру пишуть 0662432285

Телефонують з мого номера всім угрожають завтра ідемо писати заяву в кібер поліцію, правда не називають контору, кажуть що должен людям кошти, коли питаєш яким подумай називаєш контору кажуть ну давай звязуйся

Назад
Угорі