Нові відгуки на кредитпромінвест.

Я в це невірю,але дивилася на судову владу,то в червні вони подавали кілька разів до суду

Надіюся після того як я їм написала що якщо вони будуть телефонувати до рідних я напишу скаргу то вони небудуть телефонувати до рідних
Після скарги зникли десь на місяць/два,а потім продали Преміум Активу,хоча це напевно одна і та сама контора тільки в іншому кабінеті.Ті дзвонять раз на місяць родичам,но вже більш менш вічливо розмовляють.

Сильно пресували?

Сильно пресували?
Із моїх 14 МФО,то найбільше.Я у них була місяці 4.А потім продали прєміум актив.Але ці були тихі,пару звінків мені і все.Але кррдитпром потрусили у свій час нормально...Обзвони були.Колажів не було,гадостей не писали.Але обзвонили пів села,розповіли,що я на людей кредити беру.Писала заяву на них.То так вони заткнулися і більше не турбували.Я маю ціль по троху закривать їх,тому по одному закриваю.

Із моїх 14 МФО,то найбільше.Я у них була місяці 4.А потім продали прєміум актив.Але ці були тихі,пару звінків мені і все.Але кррдитпром потрусили у свій час нормально...Обзвони були.Колажів не було,гадостей не писали.Але обзвонили пів села,розповіли,що я на людей кредити беру.Писала заяву на них.То так вони заткнулися і більше не турбували.Я маю ціль по троху закривать їх,тому по одному закриваю.
А ви ігнорували чи відповідали на дзвінки?

І таке можуть вчудити. Поговоріть з керівництвом,розкажіть свою версію п

І таке можуть вчудити. Поговоріть з керівництвом,розкажіть свою версію подій
А якшо всетакі подадуть до суду,реально виграти суд чи ні?

Я ні,мої рідні ні...А от сусідів трішки покошмарили..Ті їх слали і вони відлипли...
Мені Кредпром теж пропонували за тіло закрити.Але часи були такі,що ні роботи,я в декреті була.Закривати не було чим ..

Я ні,мої рідні ні...А от сусідів трішки покошмарили..Ті їх слали і вони відлипли...

Мені Кредпром теж пропонували за тіло закрити.Але часи були такі,що ні роботи,я в декреті була.Закривати не було чим ..
І що ви робили?

Я написала заяву в поліцію на кредитпром.Вони заткнулися і продали прєміум актив.Але що євоші,що Кредпром що актив це все один сортір,поділений перекладиною.І справа перекладалася з одних рук до інших.Так і майже 3 роки пройшло.Вони пару раз в місяць нагадували мені про себе.Але не хамили.Зараз їх за тіло закриваю.Ще 2 платежі і все.

Звісно. При грамотному юридичному захисті
В мене в сестри теж вони були,то кашмарили місяць,але дзвонили тільки до неї, навіть в ночі телефонували,потім продали активу,і вона зними договорилася з 3000 тисяч за 1'800 закрити

В мене в сестри теж вони були,то кашмарили місяць,але дзвонили тільки до неї, навіть в ночі телефонували,потім продали активу,і вона зними договорилася з 3000 тисяч за 1'800 закрити
Своїми грошима оплачувати їх терор така собі розвага

Сьогодні теж прийшли повідомлення і на вайбер і смс ,від промінвест ....

Какие шараги чаще всего им продают ?
Да собственно одна, единственная и неповторимая. И то, ну как "продаёт", это одна днепровская трехголовая гидра с общим желудочно-кишечным трактом.

Пробували сьогодні зайти в приват знятти гроші але невийшло ,відразу прийшов новий пароль,але вони кончені,прислали смс що відмова від боргу зафіксована,ур*ди

Пробували сьогодні зайти в приват знятти гроші але невийшло ,відразу прийшов новий пароль,але вони кончені,прислали смс що відмова від боргу зафіксована,ур*ди
Всі карти засвічені в мфо треба перевипустити

Назад
Угорі