Нові відгуки на кредитпромінвест.

Сьогодні прийшло повідомлення,що продали єгроші кредитпромінвест. Тпк вже подзвонили моїй мамі та погрожували. На скільки правда? Прислали у вайбері мені повідомлення чи я добровільно сплачу борг. Що порадите ?грошей зараз не має платити.

Сьогодні прийшло повідомлення,що продали єгроші кредитпромінвест. Тпк вже подзвонили моїй мамі та погрожували. На скільки правда? Прислали у вайбері мені повідомлення чи я добровільно сплачу борг. Що порадите ?грошей зараз не має платити.
Що саме наскільки правда? Що продали? Так просіть вислати вам договір по якому вони купили. Мама нехай не говорить з ними. Нема грошей -не платити

У мене вони купили 23 червня в п'ятницю, а в понеділок ввечері мені зателефонували, запропонували по списанню оплатити тіло, і реструктуризивати % які були нараховані під час дії договору, погодився, знаючи їх методи. На слідуючій день зателефонували мамі, але вона відмовилася з ними спілкуватися. Після цього мені написали в вайбер що спроба з'язатися зі мною зафіксована, я відповів що у мене домовленість, після чого надіслали гарантійний лист, і більше нікому не телефонували і смс не присилали.

Сьогодні написали на вайбер,шоб закрила кредит сказала що немає можливості,сказали що будуть телефонувати до рідних,я сказала що немають права,я кщо подзвонять напишу заяву в нбу,то зразу почав хамити і сказав що справа відправляється до суду,як думаєте подадуть до суду?

Сьогодні написали на вайбер,шоб закрила кредит сказала що немає можливості,сказали що будуть телефонувати до рідних,я сказала що немають права,я кщо подзвонять напишу заяву в нбу,то зразу почав хамити і сказав що справа відправляється до суду,як думаєте подадуть до суду?
Ви всьому сказаному вірите?

Написал на них двоих жалобу в нбу.Они отликнулись и естественно сразу дали заднюю,мол это не их сотрудники звонят с угрозами и тд и тп.Покрайней мере звонки окружению перестали.Посмотрим на сколько и реально ли это помогло.
Де саме подається ця скарга, бо цілий день шукала і так і не знайшла ?

Ви всьому сказаному вірите?
Я в це невірю,але дивилася на судову владу,то в червні вони подавали кілька разів до суду
Я в це невірю,але дивилася на судову владу,то в червні вони подавали кілька разів до суду
Надіюся після того як я їм написала що якщо вони будуть телефонувати до рідних я напишу скаргу то вони небудуть телефонувати до рідних

Надіюся після того як я їм написала що якщо вони будуть телефонувати до рідних я напишу скаргу то вони небудуть телефонувати до рідних
Будуть. Їх цікавлять тільки гроші і побільше.

Ну якщо нема грошей,то де ж їх взяти?
В мене вони 3 роки чекали,закриваю за тіло частинами.Коли є змога,тоді і закриваю.

Кредитпроминвест це ще ті ур*ди. Вони будуть телефонувати всім. Навіть людям яких ви не знаєте і говорити ,що ви дали їх номер. Будуть дуже пресувать рідних, будуть всякий бруд лити на вас вашим знайомим , будуть ТЕЛЕФОНУВАТИ і погрожувати жорстко. Можуть навіть через програму телефонувати наче з вашого номеру вам же або вашій мамі, якщо телефон не будете брати. Головне в переписках і телефону які ідентифікуються як кредитпромінвест вони хороші, вічливі. А з лівих номерів телефонують погрожують і не представляються. Це все я говорю , як зі мною було. Я їх закрив з +50% до тіла. І забув як страшний сон. Вони ур*ди ще ті, їх би всіх прив'язати до дерева, вколоти адреналін і катувати.

Не хочуть , я в позу поліз з ними , почав качати сіої права, начитався законів, тут на форумі поради послухав і висказав їм.А той мужик який мені постійно звонив , Тимуром Олеговичем представлявся сказав " споримо що ви все віддасте і будете шкодувати що не захотіли за 10" , мене ще трохи насторожило його упевненість . Кажу ну то споримо і через деякий час отака х*рня приходить . Колажі та різні речи не робили слава богу , ото може вирішили законним шляхом. Я декілька разів як говорив казав шо віддам тільки через суд бо здалося шо вони ьояться його . І що по факту я маю, впропвдження і ухвалу , і виклик . Не знвю чим завершиться але думаю що треьа було віддати та й все . Тепер як спати спокійно хз(

В мене вони 3 роки чекали,закриваю за тіло частинами.Коли є змога,тоді і закриваю.
Сильно пресували?
Сильно пресували?

О, хоч невеличка активізація теми по тієї мутованої сарані. На жаль, щось не маємо результатів їх прем'єрних налетів на суди. Скоріш за все, люди з допомогою юристів з РДА сплатили умовні 11k з умовних 4. А мали б і усі 17. Profit! Та й таке...

Останнє редагування:
Назад
Угорі