Нові відгуки на кредитпромінвест.

Написал на них двоих жалобу в нбу.Они отликнулись и естественно сразу дали заднюю,мол это не их сотрудники звонят с угрозами и тд и тп.Покрайней мере звонки окружению перестали.Посмотрим на сколько и реально ли это помогло.
Чи могли ви написати текст заяви в НБУ як правильно писати на тих шараг.

Чи могли ви написати текст заяви в НБУ як правильно писати на тих шараг.
Писав своїми словами так як і було,навіть дослівно з нецензурною лексикою,вказував ПІБ їхнього працівника хоча думаю,що там всі імена вигадані і по максимуму всі номери телефонів з яких дзвонили.Бажано звичайно і записи цих розговорів для більшого ефекту.
Тут думаю вже залежить від НБУ.
Наприклад наразі я вже третій раз пишу скаргу на маніфою ,але це не допомагає.Може як варіант нбу реагує за кількістю скарг від людей ,а не від поодинокого випадку .

Писав своїми словами так як і було,навіть дослівно з нецензурною лексикою,вказував ПІБ їхнього працівника хоча думаю,що там всі імена вигадані і по максимуму всі номери телефонів з яких дзвонили.Бажано звичайно і записи цих розговорів для більшого ефекту.
Тут думаю вже залежить від НБУ.
Наприклад наразі я вже третій раз пишу скаргу на маніфою ,але це не допомагає.Може як варіант нбу реагує за кількістю скарг від людей ,а не від поодинокого випадку .
Дякую за інформацію. Ви згадували що у вас є кредитний договір в них чи просто що вас тероризують?

Дякую за інформацію. Ви згадували що у вас є кредитний договір в них чи просто що вас тероризують?
Вказував на те,що тероризують оточуючих чим порушують закон и тд.і тп.Головне більше інформації для нбу.

Тему якось переназвати треба. Більш жахливо. На зразок, "кредитпронінцест-2: resurrection / повертається / живий / перезавантаження (на вибір)". Для ТС та інших форумчан, які запитують, що робити: алгоритм не змінився, заходьте на попередню тему, читайте, пишіть на цих нелюдів, куди слід, та не платіть їм узагалі.
P.S. Можливо, вони нічого не встигли зробити у плані дзвінків та запропонували тіло одразу... Хоча, фантастика на другому поверсі)

Егроші продали кредитпромінвест. В темах не має на них свіжих відгуків. В кого зараз як себе ведуть. Такі ж відбиті як е-гроші? Чи не будуть тарабанити по всій тел. книзі. Чи закривають за тіло?
Ці cyku прислали колажі різні не хочу писати навіть які, краще домовлятися з ними одразу на оплату частинами зі списанням або просто міняти номери всієї сім'ї

Ці cyku прислали колажі різні не хочу писати навіть які, краще домовлятися з ними одразу на оплату частинами зі списанням або просто міняти номери всієї сім'ї
Ага и все проценты оплатить ????

Скільки у вас прострочення по кредиту , коли продали кредитпромінвест?
Якщо ви з е вошиків то скажу вам що на погану карму працюєте

Після колажів платити? Облізуть

Не поняла?))) Я клієнт а не кредитор, ви чого

2 місяці

Останнє редагування:
Егроші вам колажі слали ?чи кредитпромінвест?

Це кредитпромінвест висилає всяку xepню. Шкода що бомби на них не падають. Цю всю погань треба стріляти.
Моя думка,що вони там в сусідніх кабінетах сидять.Мене почали тероризувати ще до продажу цій компанії

Моя думка,що вони там в сусідніх кабінетах сидять.Мене почали тероризувати ще до продажу цій компанії
Та звичайно що це стадо сидить разом, просто назви різні. Ту всю наволоч би зібрати і кинути під Бахмут зараз бо толку від тих виродків і так ніякого.

Ооооо. Тоді я чекаю від них пропозицій. А оточення трусили сильно? Бо в мене місяці півтора в егроші. І ось продали пару днів назад
Погрози мені і сестрі в вайбері, страшні речі писали, дзвінки батькам і директору. Вчора за 15.000 закривають, сьогодні вже за 12 000 і це остання ціна

Погрози мені і сестрі в вайбері, страшні речі писали, дзвінки батькам і директору. Вчора за 15.000 закривають, сьогодні вже за 12 000 і це остання ціна
Скільки у вас просрочка?

Назад
Угорі