Нові відгуки на кредитпромінвест.

Nastya_1322

Форумчанин
Дописи
715
Реакції
185
Бали
2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Егроші продали кредитпромінвест. В темах не має на них свіжих відгуків. В кого зараз як себе ведуть. Такі ж відбиті як е-гроші? Чи не будуть тарабанити по всій тел. книзі. Чи закривають за тіло?

Зараз з ними маю справу!
Єгроші продали залишок боргу 4700.
Спілкувалися як не дивно ввічливо, без погроз.
Почали домовлятися, звісно розбити платіж на декілька платежів не вийшло, хотіла на 4 раз у два тижні, але розбили на два.
Залишилось половина боргу виплатити, хочу закрити і забути.
До продажу звонили також, але то вже було зовсім не адекватно- обзивали та погрожували.
Тому незнаю яка в них тактика і від чого залежить.

Після продажу сказали відразу що мають право дзвонити мені 2 рази особисто, і 30 хвилин часу робот.

До продажу звонили до мами, чоловіка. Назвали усих родичів чоловіка до кого будуть звонить.

Зараз з ними маю справу!
Єгроші продали залишок боргу 4700.
Спілкувалися як не дивно ввічливо, без погроз.
Почали домовлятися, звісно розбити платіж на декілька платежів не вийшло, хотіла на 4 раз у два тижні, але розбили на два.
Залишилось половина боргу виплатити, хочу закрити і забути.
До продажу звонили також, але то вже було зовсім не адекватно- обзивали та погрожували.
Тому незнаю яка в них тактика і від чого залежить.

Після продажу сказали відразу що мають право дзвонити мені 2 рази особисто, і 30 хвилин часу робот.

До продажу звонили до мами, чоловіка. Назвали усих родичів чоловіка до кого будуть звонить.
Це е гроші завжди себе так поводять. Я так розумію що кредитпромінвест і адекваті...

Сьогодні прислали смс що можуть закрити за тіло але немає коштів.

Мені прислали сьогодні що зі знижкою за 18 тис. Талупили вже 30. Тіло 10. Як написала закрити за 18 без наслідків.
А яка у вас просрочка?

Ооооо. Тоді я чекаю від них пропозицій. А оточення трусили сильно? Бо в мене місяці півтора в егроші. І ось продали пару днів назад

Прислали на пошту що подадуть в суд якщо не оплачу протягом 5 днів

Маю справу з кредитпромінвест.Получила на вайбер пропозицію на два платежі по 3000грн протягом місяця.Тіло 6000грн.Отримала гарантійний лист на вайбер і ссилку через що платити.

Маю справу з кредитпромінвест.Получила на вайбер пропозицію на два платежі по 3000грн протягом місяця.Тіло 6000грн.Отримала гарантійний лист на вайбер і ссилку через що платити.
Скільки у вас просрочка?

Егроші продали кредитпромінвест. В темах не має на них свіжих відгуків. В кого зараз як себе ведуть. Такі ж відбиті як е-гроші? Чи не будуть тарабанити по всій тел. книзі. Чи закривають за тіло?
Написал на них двоих жалобу в нбу.Они отликнулись и естественно сразу дали заднюю,мол это не их сотрудники звонят с угрозами и тд и тп.Покрайней мере звонки окружению перестали.Посмотрим на сколько и реально ли это помогло.

Вже декілька разів пропонують тільки тіло. Типу сплати тіло або продамо. Кому вони продають далі? І чи варто закривати їх в першу чергу чи можливо почекати їх?

Вже декілька разів пропонують тільки тіло. Типу сплати тіло або продамо. Кому вони продають далі? І чи варто закривати їх в першу чергу чи можливо почекати їх?
по своєму досвіду та по тому що пишуть тут, то краще закрити їх

Якщо ви плануєте закривати і є фінансова можливість, то навіщо чекати ще?

Назад
Угорі