Нові погрози від Таліон

• Автор теми Автор теми Topsaint
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Оцього їхнього стягнення заборгованості
Суду
Особливо якщо прийдеться виплачувати ті суми які вони малюють
Це взагалі не боляче. Обираєте на форумі юриста і захищаєтесь.

Навіть не знаю що сказати.
1686731558664.webp

Сьогодні поспілкувався з Таліками, з тіла 12.1к хочуть 28к, а вони мені скинули до 24к, жест доброї волі так сказать. Запитав про тіло, сказали що тіло лише військовим пропонують. Написав їм, "до зустрічі через пів року"

Сьогодні поспілкувався з Таліками, з тіла 12.1к хочуть 28к, а вони мені скинули до 24к, жест доброї волі так сказать. Запитав про тіло, сказали що тіло лише військовим пропонують. Написав їм, "до зустрічі через пів року"
Интересный ход ...
Может и мне так сделать

Талион уже маячит жене . Прислали смс

Вкладення

• талион.webp
    талион.webp
    17.6 Кб · Перегляди: 177
я б написав такий самий проєкт заяви, де б обізвав директора таліон лайновозим віслюком, який намагається підступними методами психологічно тиснути на мене, тим самим провокуючи серйозні психологічні страждання, і що він особосто своїми дзвінками і погрозами цілодобово намагається запугувати і вимагає гроші, яких я не бачив (нє, ну а шо, він бреше, то і ми підукрасимо саму малість).
Прошу прийняти до уваги терористичну діяльність віслюка і поставити його на деякий час у стійло, бо він троха зойбав.

З повагою.

АЛЕ ОБОВ'ЯЗКОВО НАПИСАТИ "ПРОЕКТ ЗАЯВИ")))) Ну порофліть з них, чого)))))

Шьют "мошенничество" Но єто только если не по своему паспорту получал

Прислали новую угрозу ...

Враховуючи ситуацію по кредиту, ми будемо змушені звернутися до інших осіб для врегулювання простроченої заборгованості. 0800215017 Таліон Плюс
ТП1

Интересно к кому же они будут обращаться??

Враховуючи ситуацію по кредиту, ми будемо змушені звернутися до інших осіб для врегулювання простроченої заборгованості. 0800215017 Таліон Плюс
ТП1

Здравствуй, Зорро. Что опять новая угроза)) Но не расстраивайся, со временем и это пройдет))

ТП1

Йде 15ий місяць відносин з Таліоном. Може вони до когось і звертались але я про це не знаю)))

ТП1

А де погрозу ви побачили?

а шо таке ТП1?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі