Нові погрози від Таліон

• Автор теми Автор теми Topsaint
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Topsaint

Читач
Дописи
9
Реакції
4
Бали
2560
Topsaint не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маніки передали в Таліон вчора, а ті вирішили почати з погроз)) Відчуваю продуктивне спілкування з ними в подальшому)

Вкладення

• IMG_20230609_133302.webp
    IMG_20230609_133302.webp
    46.9 Кб · Перегляди: 446
  • IMG_20230609_133124.webp
    IMG_20230609_133124.webp
    29.9 Кб · Перегляди: 430
Маніки передали в Таліон вчора, а ті вирішили почати з погроз)) Відчуваю продуктивне спілкування з ними в подальшому)
Кто интересно составляет эти тексты) какое криминальное нарушение?? Не обращайте внимание. Тут часто пишут, что даже полтела предлагают.. В моем случае, тоже непробиваемые. С 13000 требуют 22000, и ни в какую?

Та то зрозуміло що просто лякалка, але все одно будуть люди які нажаль повірять в це(
Але текст веселий, цікаво коли мене на допит викличуть?)

"Вбачаються шахрайські дії, що полягають у привласненні грошових коштів шляхом зловживання довірою" :ahaha:

Кто интересно составляет эти тексты
Как вариант, какой-то бывший полициянт Герасим Кондомович, которого пи*рнули из органов за мелкие взятки и крышевание дворовых конопляных барыг. Хотя не факт, по хорошему, один образец стилистики накатов НП, и я сам за полчаса такое же наваяю.
Обратил внимание на "проект заяви" цвета крови. Это конечно больше на заметку ТС и нашим новеньким, кто пока на этих сочинителей ещё может вестись.

Обратил внимание на "проект заяви" цвета крови. Это конечно больше на заметку ТС и нашим новеньким, кто пока на этих сочинителей ещё может вестись.
Психологическое давление, для тех кто вляпался и не знает, чем это грозит. Мне присылали тексты с наручниками?? и что-то подобное писали. Люди реально верят, что и посадят и отберут все что есть?

Доброе утро . Сегодня вот такое от них пришло ...
ваша заборгованість перед Moneyveo відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС». Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить грн. Деталі: 0800215017, [email protected]
ТП1

ваша заборгованість перед Moneyveo відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС». Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить грн. Деталі: 0800215017, [email protected]
ТП1
Отримав таке ж повідомлення, слово в слово)

ТП1
"Юристи" Таліону, якщо вони взагалі існують, той план курять зазвичай, а не готують))

ваша заборгованість перед Moneyveo відступлена ТОВ «ТАЛІОН ПЛЮС». Юристи готують план заходів стосовно стягнення заборгованості, розмір якої становить грн. Деталі: 080021017, [email protected]
ТП1
Навіть не знаю що сказати.

Вкладення

• 17d20c4f40929c74998417fe13f87d65.webp
    17d20c4f40929c74998417fe13f87d65.webp
    45.9 Кб · Перегляди: 316
Отримав таке ж повідомлення, слово в слово)
Я теж отримала то саме,з тіла 16000 хочуть 55000....аж страшно стало...бо по факту з такою сумую дійсно можуть і подати
Кто интересно составляет эти тексты) какое криминальное нарушение?? Не обращайте внимание. Тут часто пишут, что даже полтела предлагают.. В моем случае, тоже непробиваемые. С 13000 требуют 22000, и ни в какую?
Мені з 16000 хочуть 56000

Останнє редагування:
Чого ви так боїтесь?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі