Нові кредити вже 3 рази створювали групи у вайбер

• Автор теми Автор теми aliy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

aliy

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
5
Бали
1760
aliy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, чи є сенс писати скаргу в НБУ, якщо у них вже немає ліцензії? додають людей, які мені навіть не знайомі і пишуть всякі дурниці. У мене є скрін з номером телефону, який мені представлявся, що він з Нових кредитів, а потім через якийсь час він з цього самого номеру створив групу у вайбер для збору коштів мені

Доброго дня, чи є сенс писати скаргу в НБУ, якщо у них вже немає ліцензії? додають людей, які мені навіть не знайомі і пишуть всякі дурниці. У мене є скрін з номером телефону, який мені представлявся, що він з Нових кредитів, а потім через якийсь час він з цього самого номеру створив групу у вайбер для збору коштів мені
Це після якого терміну просрочки вони таким займаються?:О

Звичайно пишіть. Навіть, якщо НБУ скаже порушень не має - всерівно пишіть. Сьогодні Ви напишите - завтра інший і толк всерівно буде.

Звичайно пишіть. Навіть, якщо НБУ скаже порушень не має - всерівно пишіть. Сьогодні Ви напишите - завтра інший і толк всерівно буде.
написала, добре, що я відразу скрін зробила коли він писав з якої компанії. Бо ось зараз заходжу дивлюсь, а там уже видалено повідомлення

згоден з Вами на всі 100%, треба їх теж потрохи на місце ставити

написала, добре, що я відразу скрін зробила коли він писав з якої компанії. Бо ось зараз заходжу дивлюсь, а там уже видалено повідомлення
Вони до цього з Вами контактували? Чи просто через місяць почали робити групи? А то бачу люди пишуть, що мовчать-мовчать і на иобі - групи відразу.

Вони до цього з Вами контактували? Чи просто через місяць почали робити групи? А то бачу люди пишуть, що мовчать-мовчать і на иобі - групи відразу.
так, цілий місяць мовчали. Потім написали мені на вайбер, я навіть 1000 сплатила, але відразу ж створили групу, що я утримую їх гроші, знайшли якесь фото старе моє, напевно з фейсбука. Написали в групі, що я манікюр роблю, губи і ще там багато що, а гроші не можу віддати їм. І не йдуть на поступки. Просять ще 9 тисяч. І постійно в групи одних і тих же додають, мабудь тільки тих кого знайшли

В моєму випадку з першого дня почали дзвонити з 8:00 до 14:00, один раз взяла трубку там хамовито зі мною мужчинчик почав спілкуватися, я закінчила розмову поклавши слухавку, заантиспамилася, тепер хай пишуть пісьма, говорити я буду з кимось тільки в тому випадку якщо мені сподобається їхня пропозиція і у мене на це будуть кошти іншого не дано

В налаштуваннях конфіденційності покладіть хто може вас додавати у групи і забудьте про це.

Останнє редагування:
Покласти в налаштуваннях конфіденційності покладіть хто може вас додавати у групи і забудьте про це.
вже зробила, так вони мене не додають, але з іншими створюють групи, а мені потім подруга скидає скріни

Доброго дня, чи є сенс писати скаргу в НБУ, якщо у них вже немає ліцензії? додають людей, які мені навіть не знайомі і пишуть всякі дурниці. У мене є скрін з номером телефону, який мені представлявся, що він з Нових кредитів, а потім через якийсь час він з цього самого номеру створив групу у вайбер для збору кошт

десь після місяця почалось. з 5 тисяч просять 10
В мене там 1к, ще чекаю бо треба інші важливіші закривати, тому нові кр я поки на задній план відставляю, а вчора спілкувався з ними то наче адекватні, нині не дзвонили))

вже зробила, так вони мене не додають, але з іншими створюють групи, а мені потім подруга скидає скріни
Ну это уже не ваши проблемы, какие-то дурачки балуются говорите.

Нащо люди це роблять, коли мене додають якусь групу я дивлюся і виходжу, коли набирають колектори сестри я кажу що відмовляюся від їхніх телефонних дзвінків і все закінчується я навіть нічого не кажу сестрі, її проблеми не мої
В мене там 1к, ще чекаю бо треба інші важливіші закривати, тому нові кр я поки на задній план відставляю, а вчора спілкувався з ними то наче адекватні, нині не дзвонили))
То ви їм не 18 к маєте віддавати тому адекватні ???

Так забийте на це все, вони вважають, що в хід треба пускати всі методи от і біснуються, якщо немає ефекту то і метод закінчиться

Нащо люди це роблять, коли мене додають якусь групу я дивлюся і виходжу, коли набирають колектори сестри я кажу що відмовляюся від їхніх телефонних дзвінків і все закінчується я навіть нічого не кажу сестрі, її проблеми не мої

То ви їм не 18 к маєте віддавати тому адекватні ???
Ааааа то ось в чому справа)))

Аналогічно таке саме було. А потім через 2 неділі запропонували закрити за тіло. Побачили, що реакції від мене 0.

Назад
Угорі