Нові кредити .в кого як з ними ?

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго дня.Підкажіть як ведуть себе в перші дні прострочення?
Ведуть себе як і всі інші. Дзвінки всім кого знайдуть. Потім з часом починають через вайбер діставати, психологічно тиснути. Напевно намагаються створити групу. Я їх ігнорив по повній. Інколи пропонував закрити за тіло, але вони не хотіли. І ось у цьому місяці самі запропонували тіло і я їх закрив. Протермінування було з початку лютого.

Борг в них вже років 2. Писали, дзвонили, групу в вайбері створювали.
Тепер передали якомусь «Діджи Фінанс».
Інформації про них не можу знайти. Можливо хтось підкаже що за одні.
Брала 5500. Хочуть 13000
Там тьотя неадекват? верещить (!!..з 7000 хочуть 21000((.

Ведуть себе як і всі інші. Дзвінки всім кого знайдуть. Потім з часом починають через вайбер діставати, психологічно тиснути. Напевно намагаються створити групу. Я їх ігнорив по повній. Інколи пропонував закрити за тіло, але вони не хотіли. І ось у цьому місяці самі запропонували тіло і я їх закрив. Протермінування було з початку лютого.
через сколько начинают делать группы в вайбере?

через сколько начинают делать группы в вайбере?
Этого не могу сказать, так как у меня закрыт доступ на добавление в группы от незнакомых контактов. Но думаю, что пытались это сделать.

Кроспостінг
Розкажіть будь ласка, може в когось є кредит в Авіра, та селфі гроші, вже 30 день прострочки пішов, пишуть різне на пошту, що будуть далі робити, можли хтось у них брав???

Розкажіть будь ласка, може в когось є кредит в Авіра, та селфі гроші, вже 30 день прострочки пішов, пишуть різне на пошту, що будуть далі робити, можли хтось у них брав???
По перше,ви тему з тим самим питанням створили.А по друге,нові кредити і Авіра це все ж таки різне.

Назад
Угорі