Нові кредити .в кого як з ними ?

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 6K
Борг в них вже років 2. Писали, дзвонили, групу в вайбері створювали.
Тепер передали якомусь «Діджи Фінанс».
Інформації про них не можу знайти. Можливо хтось підкаже що за одні.
Брала 5500. Хочуть 13000

Брала 5500. Хочуть 13000

Брала 5500. Хочуть 13000
Це єдина фінансова установа, яка більш менш адекватна, яка знайшла мої контакти. Раз чи два рази на місяць пише різні смс. В минулий місяць сплатив кредит взятий в 2019 році ( з незначним відсотком).
Спілкувався виключно через емейл, гарантійний лист прислали.
Недавно викупили ще один кредит (взятий в 2019році), але, наразі хочуть в 4 більше за тіло. Чекаю новорічних акцій:)

Це єдина фінансова установа, яка більш менш адекватна, яка знайшла мої контакти. Раз чи два рази на місяць пише різні смс. В минулий місяць сплатив кредит взятий в 2019 році ( з незначним відсотком).
Недавно викупили ще один кредит (взятий в 2019році), але, наразі хочуть в 4 більше за тіло. Чекаю новорічних акцій:)
Дякую за інформацію)
Дякую ?

Закономірно.
Ти ж один заплатив незважаючи на терміни спливші... тепер всі поскуповують :sarcastic:

Мені на декілька моїх телефоних номерів пришли смс, що борг сина, нові кредити відсупили діджи фінанс

В мене ДіджиФінанс не були такі адекватні ... Закрила місяць тому від CashPoint Благо . Телефон обривають теж знатно,та ще й мужик хамло з сильним угорським акцентом . 1 раз лише взяла телефон. В кожного напевно по різному вони себе ведуть.

В мене ДіджиФінанс не були такі адекватні ... Закрила місяць тому від CashPoint Благо . Телефон обривають теж знатно,та ще й мужик хамло з сильним угорським акцентом . 1 раз лише взяла телефон. В кожного напевно по різному вони себе ведуть.
угорським?????Ви серйозно?

всяке читав, кавказці, азери, грузини, тощо, але угорським? це цікаво

угорським?????Ви серйозно?
Я добре знаю рідну мову ,його ледь зрозуміла такий в нього акцент . Колись давно була на заході України ,там такий говір тільки чула . Точно не суржик з польської,бо польську мову я вивчала трохи ,десь 1,5 роки .

Я добре знаю рідну мову ,його ледь зрозуміла такий в нього акцент . Колись давно була на заході України ,там такий говір тільки чула . Точно не суржик з польської,бо польську мову я вивчала трохи ,десь 1,5 роки .
Захід великий і говір різний... польська, австрійська, угорська, румунська .... в залежності від місцевості.

Це вони витягли з соцмереж мабуть та месенджера інформацію у чоловіка. Бо я своє все закрила. І там більшість номерів чоловікової рідні.

Протермінування 2 місяці. На поступки не йдуть. Буду взагалі ігнорити їх.
А створювали групу??? Оточення турбували

Назад
Угорі