Нові Кредити сплатила за 10 000 грн

• Автор теми Автор теми MarinaKot
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 3K
Спустя еще их «угроз» и моих насмешек над ними позвонила девочка, и предоставила гарантийное письмо на 10000
Сколько времени прошло? Они только угрозы мне присылали 2 раза в вайбер, прошло 4 месяца с начала прострочки, но так ничего и не предложили, да и я в принципе с ними ниразу не разговаривал

Кредит брал в мае 2023, в вайбер начали писать в июле, договорились где-то сентябрь-октябрь

Сколько времени прошло? Они только угрозы мне присылали 2 раза в вайбер, прошло 4 месяца с начала прострочки, но так ничего и не предложили, да и я в принципе с ними ниразу не разговаривал
Мені поки інколи дзвонять... 4 місяці прострочки
У вайбер раз писали пропонували 20% списання і все

Маловата просрочка) все впереди
Можливо
Хоча якщо почитати форум, то як в кого... Я когось з першого дня починається а в когось тихо рік і більше...це я в загальному не суто про НК

Можливо
Хоча якщо почитати форум, то як в кого... Я когось з першого дня починається а в когось тихо рік і більше...це я в загальному не суто про НК
Написав їм з лівої пошти що мол мене добавляють в групи вайбера і обсирають там боржника якого я й близько не знаю 😂😂😂
Ось що відповіли : Компанія працює в правовому полі згідно чинного законодаства та розяснень НБУ та контактує виключно з клієнтом особисто, який має відкритий кредит в нашій компанії. Надішліть будь ласка лист з доказами на електронну адресу нашої компанії. Вашу заяву буде зафіксовано та передано до відповідного відділу для проведеня службового розслідування.

Добрий день. В пошуках інформації про вже відомого тут, Холодного Станіслава, натрапила на цей форум. Маю з ним тісну "дружбу" ще з кінця лютого. Присилав мені майже кожного дня, однакове повідомлення. А цього тижня, сказився і почав наполегливо натякати, що давайте вже будемо щось робити. Потім з лівого акаунту прийшов тіпочок, ні здрасті ні хто він, звідки, одразу наїзд, що я не захотіла по хорошому, то буде мені треш. Пішов в фейсбук, наваляв там повідомлень у моїх друзів, точно такі ж, як whoareyou показав. Потім телефонував з прихованого номера батькам і деяким моїм друзям. Потім знов обернувся в Холодного і питає чи буду я платити. Планую писати скаргу в НБУ, але не знаю чи приймуть, так як доказів, по факту, нема.

Назад
Угорі