Нові кредити. Приходять повідомлення на вайбер

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 5K
Да справді в цих канторах до всіх індивідуальний підхід, ці в мене тихі були, через місяць чи півтора прострочки закрив за тіло.
Писали тільки на мейл, може і дзвонили но невідомі блокую

Нові кредити створили групу у вайбері. Мене не добавили))). Група допомоги для мене)))). Ну нехай, може допоможуть мені їх дружно на йух послати

Вони вам за тіло пропонували? Бо думала їх за тіло закрити як запропонують. Невелика сумма

Вони вам за тіло пропонували закрити?
Мені запропонували за тіло, гарантійку дали, заплатила, довідку надіслали. Мене не кошмарили взагалі, за оточення не знаю? ввічливо запропонували на вайбер за тіло. Майже рік протермінування було

Ненормативна лексика!!
По прописці в основному і з фейсбук
Ну так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.

Ну так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.
Цікаво,що мене відомим не зробили. Ну майже

В фб профиль удалила, завила новый, под другой фамилией. Инсту не удаляла и не закрывала, там не нашли

Цікаво,що мене відомим не зробили. Ну майже
Тоді пройшло трошки більше місяця від моєї реєстрації тут до зерг раша кредитхронінцеста. Я ж тоді одразу увійшов у контру, теоретично з контактів того ж ФБ могли посвятити від маленького села до високого обласного керівництва. Хоча може й ні, тут вже наша класика - як кому повезе)
В фб профиль удалила, завила новый, под другой фамилией. Инсту не удаляла и не закрывала, там не нашли
Да, есть такое, новые профайлы они что-то вяло находят.

Я закрила фейсбук давно. Ще в минулому році. Але...
До того ж в фб я без фото, не вказане місто, номер тел інший, ел.пошта інша.
Невдобно на стелі спати. Ковдра спадає
Пробували?)

Я закрила фейсбук давно. Ще в минулому році. Але...

До того ж в фб я без фото, не вказане місто, номер тел інший, ел.пошта інша
Ну все правильно. Тоді у звіряток були інші джерела натхнення)

Більше всього. Ну нехай. Після цього хай гуляють лісом. Хай далі фонти пожертвування створюють тварюки
Теж вірно. До речі, за новими такого раніше щось не замічав, одни із найчемніших були. Але неважливо, все в житті змінюється

Назад
Угорі