Natasha219854
Only read
- Дописи
- 26
- Реакції
- 3
- Бали
- 848
Natasha219854 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Трішки більше місяця була
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І що? Цікаво жНові кредити створили групу у вайбері. Мене не добавили))). Група допомоги для мене)))). Ну нехай, може допоможуть мені їх дружно на йух послати
Та я не знаю. Мені брат подзвонив і сказав. Посміявся. Скрін не зробив. Трохи почитав і видалив групу в себеІ що? Цікаво ж
А кого ще додали в групу ?Та я не знаю. Мені брат подзвонив і сказав. Посміявся. Скрін не зробив. Трохи почитав і видалив групу в себе
Самій цікаво
Заінструктуйте на майбутнєТа я не знаю. Мені брат подзвонив і сказав. Посміявся. Скрін не зробив. Трохи почитав і видалив групу в себе
Самій цікаво
Мені запропонували за тіло, гарантійку дали, заплатила, довідку надіслали. Мене не кошмарили взагалі, за оточення не знаю? ввічливо запропонували на вайбер за тіло. Майже рік протермінування булоВони вам за тіло пропонували? Бо думала їх за тіло закрити як запропонують. Невелика сумма
Вони вам за тіло пропонували закрити?
Ну брат казав, що куму мою, але вона відхилила, сусідів. По прописці в основному і з фейсбукА кого ще додали в групу ?
Та уже)Заінструктуйте на майбутнє
От підараски там працюють одніНу брат казав, що куму мою, але вона відхилила, сусідів. По прописці в основному і з фейсбук
Та уже)
Та мені так байдуже аж невдобно. Нормальні люди все зрозуміють, а гниль відсіється. Це ж прекрасно.От підараски там працюють одні
Невдобно на стелі спати. Ковдра спадаєТа мені так байдуже аж невдобно. Нормальні люди все зрозуміють, а гниль відсіється. Це ж прекрасно.
Ну так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.По прописці в основному і з фейсбук
Цікаво,що мене відомим не зробили. Ну майжеНу так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.
В фб профиль удалила, завила новый, под другой фамилией. Инсту не удаляла и не закрывала, там не нашлиНу так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.
Тоді пройшло трошки більше місяця від моєї реєстрації тут до зерг раша кредитхронінцеста. Я ж тоді одразу увійшов у контру, теоретично з контактів того ж ФБ могли посвятити від маленького села до високого обласного керівництва. Хоча може й ні, тут вже наша класика - як кому повезе)Цікаво,що мене відомим не зробили. Ну майже
Да, есть такое, новые профайлы они что-то вяло находят.В фб профиль удалила, завила новый, под другой фамилией. Инсту не удаляла и не закрывала, там не нашли
Я закрила фейсбук давно. Ще в минулому році. Але...Ну так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.
До того ж в фб я без фото, не вказане місто, номер тел інший, ел.пошта інша.Ну так це ж одне з головних правил, ФБ або закрити, або видалити. Це ж для каллоімітаторів клондайк! Я тільки уявляю додатковий обсяг пригод, якщо б два роки тому не ліквідував сторінку. На всю область міг відомим стати, і перебільшення тут зовсім невелике.
Пробували?)Невдобно на стелі спати. Ковдра спадає
Ну все правильно. Тоді у звіряток були інші джерела натхнення)Я закрила фейсбук давно. Ще в минулому році. Але...
До того ж в фб я без фото, не вказане місто, номер тел інший, ел.пошта інша
Більше всього. Ну нехай. Після цього хай гуляють лісом. Хай далі фонти пожертвування створюють тварюкиНу все правильно. Тоді у звіряток були інші джерела натхнення)
Теж вірно. До речі, за новими такого раніше щось не замічав, одни із найчемніших були. Але неважливо, все в житті змінюєтьсяБільше всього. Ну нехай. Після цього хай гуляють лісом. Хай далі фонти пожертвування створюють тварюки