Нові Кредити 2024. Хто з ними мав справу?

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 11K
Дивно, напевно після штрафів виправились, відгуки були негативні щодо їхніх дій по оточенню
Ну 80% теж непогано) Враховуючи те що навіть без просрочки там %ставка 2 чи то 1.7)
Мабуть ,мені тільки смс присилають.Мені поки не до них. :)

В мене 1 місяць протермінування, нарахували з тіла 4500 вже 24000, мені кидали декілька смс і все. Оточення мовчить.

Не слышал, чтобы продавали, через месяца 3 начинают писать с левых номеров в вайбере, могут группы создавать. Поэтому желательно все соцсети закрыть или удалить.
Где-то через полгода могут пойти на тело, но если они на вас не обиделись, я уже год в просрочке, то только и слышу, что заплачу все с процентами, потому что я плохо себя веду. Надеюсь может продадут когда-то меня
Подскажите пожалуйста соцсети лучше закрыть или все же удалить?Есть у Вас опыт в этом деле? Готовлю себя броню заранее.
Спасибо за ответ

А никто не сталкивался с кем-то Виктором, который отказывался представлять и угрожал обзванивать соседей?
+380938740786 один из его номеров. Но я не могу с уверенностью утверждать, откуда он.

В мене в Харкове півдома разбітий стоіть хай Віктор моім соседям обзвонит я думаю услишить много о себе приятного

Останнє редагування:
Була і у мене в них історія , проте закінчилась тілом . Одне можу сказати точно , вони одні із моїх топів по телефонному терору . Багато кричать , мало роблять )

Подскажите пожалуйста соцсети лучше закрыть или все же удалить?Есть у Вас опыт в этом деле? Готовлю себя броню заранее.
Спасибо за ответ

В мене в Харкове півдома разбітий стоіть хай Віктор моім соседям обзвонит я думаю услишить много о себе приятного
Новые кредиты закрыл осенью, будет видно, повторятся ли когда нибудь звонки от этого Виктора и угадывать из какой шараги.

Доброго дня, а підскажіть будь ласка, в мене у них тіло 3000, просрочка з серпня приблизно, написали на пошту мені, що є лояльна пропозиція, закрити за 4500. Я в принципі не проти, але гарантійний лист не дають, мов все в кабінеті побачите... Ось думаю, вірити? Хтось стикався з таким?

Замість гарантійних листів - компанія фіксує умови в особистому кабінеті
Можете зробити скріншот - умови зафіксовані в кабінеті, мають більше гарантій, тим паче що після оплати кредит закривається одразу - ми не проводимо списання вручну

Доброго дня, а підскажіть будь ласка, в мене у них тіло 3000, просрочка з серпня приблизно, написали на пошту мені, що є лояльна пропозиція, закрити за 4500. Я в принципі не проти, але гарантійний лист не дають, мов все в кабінеті побачите... Ось думаю, вірити? Хтось стикався з таким?

Можете зробити скріншот - умови зафіксовані в кабінеті, мають більше гарантій, тим паче що після оплати кредит закривається одразу - ми не проводимо списання вручну
В кабінеті мають зміни суму на 4500, оплатите і автоматично закриється

Зафиксируйте у себя на телефоне скриншотом оплату и отправьте им)

А як вони себе вели весь цей час?

А як вони себе вели весь цей час?
В мене ні до кого не додзвонилися, лише смс мені і листи на пошту. Цікавить інше, а вони взагалі комусь продають кредити? Бо по форуму, в нових темах щось не знайшов по них якоїсь конкретики.

В мене ні до кого не додзвонилися, лише смс мені і листи на пошту. Цікавить інше, а вони взагалі комусь продають кредити? Бо по форуму, в нових темах щось не знайшов по них якоїсь конкретики.
У мене спочатку теж,через рік продали колекторам якимось, почали обдзвін всього району де я живу,кожну хвилину.Дзвонили до всіх,навіть до тих кого я не знаю. Розсилали смс з моїми даними,і даними моєї мами,де працює і навіть її керівника,щоб ті люди дзвонили до нас,за обдзвін кожну хвилину. Це було жесть.

У мене спочатку теж,через рік продали колекторам якимось, почали обдзвін всього району де я живу,кожну хвилину.Дзвонили до всіх,навіть до тих кого я не знаю. Розсилали смс з моїми даними,і даними моєї мами,де працює і навіть її керівника,щоб ті люди дзвонили до нас,за обдзвін кожну хвилину. Це було жесть.
А кому продали? Це ви в них коли брали кредит?

Пропонують 80 % знижки:) телефонують тільки мені
Непогано.

А никто не сталкивался с неким Виктором, который отказывался представлятся и угрожал обзванивать соседей?
+380938740786 один из его номеров. Но я не могу с уверенностью утверждать откуда он.
То Біти або Кріспі. Треба було спитати,звідки він. Їх там повно і Вікторів,і Марків,і яких тільки нема .

і все таки закрив їх. з 5к нарахували 20к, позика січень 25-го.Шкереберть все пішло після тижневого протермінування(ну тут звісно я сам провтикав) з нарахуванням мені "штрафу по договору" в 10к.Спочатку хотіли свої "лояльні умови "два тіла +3к. Вчора закрив за тіло+2к. Ееех хех, старію, на чисте тіло вже не хватило витримки в мене.

Назад
Угорі