Нові Кредити 2024. Хто з ними мав справу?

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 11K
В мене десь 1.5 місяців протермінування. Єдине що можу сказати - в кабінеті 4 тіла, з 5тис борг зріс майже до 20.Поки шлюсь смс, щоб закрила. Чекаю більш адекватних пропозицій. По рідні про них не чула, щоб напрягали. Але відгуки про них знаходила зовсім не дуже І групи в вайбері створюють , і колажі, і гроші з фоткою позичальника збирають у фб, тощо.

Підкажіть через скільки приблизно вони починають створювати групи і писати погрози? Протермінування приблизно 2 місяці

Підкажіть через скільки приблизно вони починають створювати групи і писати погрози? Протермінування приблизно 2 місяці
Доброї ночі, створювати групи і колажі звичайно можуть будь які компанії. Але малоймовірно, що представники даної компанії будуть таким займатись. Такі речі найчастіше роблять криптопозики, це в основному робиться напіванонімно і клієнти які мають велику кількість кредитів можуть помилково подумати на іншого кредитора

Доброї ночі, створювати групи і колажі звичайно можуть будь які компанії. Але малоймовірно, що представники даної компанії будуть таким займатись. Такі речі найчастіше роблять криптопозики, це в основному робиться напіванонімно і клієнти які мають велику кількість кредитів можуть помилково подумати на іншого кредитора
Але якщо читати відгуки про компанії то саме про цю пишуть що їхні колектори таким займаються тому і питаю.

Але якщо читати відгуки про компанії то саме про цю пишуть що їхні колектори таким займаються тому і питаю.
Тут є багато чинників, зокрема людський фактор, чи попаде ваша справа саме до того "спеціаліста" який таким займається , залежить від того, як Ви реагуєте на кредитора, яка в вас сума тіла кредиту

Тут є багато чинників, зокрема людський фактор, чи попаде ваша справа саме до того "спеціаліста" який таким займається , залежить від того, як Ви реагуєте на кредитора, яка в вас сума тіла кредиту
А як розуміти «як реагуєте на кредитора»?

А як розуміти «як реагуєте на кредитора»?
Наприклад, якщо Ви відповідаєте на всі дзвінки та повідомлення, вірите всім їхнім погрозами, проявляєте велику схвильованість через кредит, під час розмови тремтячий голос, паніка, заходити 100 раз в особистий кабінет. Є навіть люди, які самі проявляють ініціативу і телефонують кредитору, наприклад хочуть закрити кредит за тіло на 5 день прострочки. Дії, які я перечислив, це частина того, чого робити не потрібно, оскільки ними Ви лише привертаєте до себе більше уваги зі сторони кредитора

Приблизно через 1.5 місяці прострочки, але в кого як, як читаю на форумі, деяких взагалі не турбують. Просто мені цікаво, скільки вони по часу будуть терор робити?
Дивно, в мене вони самі спокійні. Взагалі забув про те, що вони є, тільки нещодавно прийшла смс типу погаси борг зі знижкою, взагалі нікому не писали чи дзвонили за півроку.
Навіть мені не писали, смс інколи шлють

В мене вже півроку ...тільки 50 % знижки,вони взагалі тіло пропонують?

Пропонують 80 % знижки:) телефонують тільки мені
Дивно, напевно після штрафів виправились, відгуки були негативні щодо їхніх дій по оточенню
Ну 80% теж непогано) Враховуючи те що навіть без просрочки там %ставка 2 чи то 1.7)

Назад
Угорі