Нові Кредити 2024. Хто з ними мав справу?

• Автор теми Автор теми Антоніна27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 98
  • Перегляди Перегляди 11K
В мене було щось схоже , але позика була на 2000 . Ці за копійки мізки винесуть добре , як і людина вище я сто принципово їм платити не буду бо відбиті !!
Ну у мене 6 тисяч, але вже хочуть 12 щоб заплатила
В мене було щось схоже , але позика була на 2000 . Ці за копійки мізки винесуть добре , як і людина вище я сто принципово їм платити не буду бо відбиті !!
І вони це відправляли людям??

Ну у мене 6 тисяч, але вже хочуть 12 щоб заплатила

І вони це відправляли людям??
Ну я підготовився перед просрочкою , все заблокував і номер на який брав позику був старий то кошмарили тільки мене ! Але спав в 60 звінків за за 35 хв і якесь ***** писало в вацбер .

Я їх не платила з 2021 року,просто повидаляла скрізь фото,поставила блок,ні з ким не сплікувалася,продали фінтечлаб,і тиждень тому почали дзвонити на роботк,враховуючи,що почали діставати вже колег,я внесла тіло кредиту одним платежем.Але за 2,5 років я їх не бачила.

я написала, просто хотіла вивести на розмову, щоб сказав з якої "контори" у мене так один раз вийшло з ними, тоді додала скріни доказів, що це саме вони, то вони пропали десь на пів року
А як ви дізналися, що це вони? Мені теж погрожують, і судячи по стилю, це саме вони, але немає доказів. Понаписували коментарів у ФБ рідним.

Брал кредит еще до войны в них. В мае этого года закрыл за тело. Смс- не слали, никому не продали, на счет звонков не знаю, трубку не беру

В мене вони самі ненормальні. Неадекватні. Але дзвонять постійно мені та сестрі. Хай дзвонять, на поступки поки не йдуть та підключили колекторів для продзвону.

Нікого не хвилює, що вони відкривають кредити по 1.5% ставці, коли вже давно діє закон про 1%? Посилаються на те, що продовжують старий договір, який був відкритий до цього закону, це при тому, що людина закриває кредит і відкриває новий. Кончені мразі.

Нікого не хвилює, що вони відкривають кредити по 1.5% ставці, коли вже давно діє закон про 1%? Посилаються на те, що продовжують старий договір, який був відкритий до цього закону, це при тому, що людина закриває кредит і відкриває новий. Кончені мразі.
тобто у нас в країні зараз всі мфо перейшли на 1%, лише ці лишились? Хм, цікаво. ну тоді напевно вже найшли інші інструменти наживи на людях

тобто у нас в країні зараз всі мфо перейшли на 1%, лише ці лишились? Хм, цікаво. ну тоді напевно вже найшли інші інструменти наживи на людях
Так, але ті самі «заборонені» відсотки мігрували в іншу категорію нарахувань - «Послуги», «Комісія» і тд

Чи вдалося вам закрити Нові кредити, чи турбують оточення ?

Чи вдалося вам закрити Нові кредити, чи турбують оточення ?
Оточення не турбують в данний момент , ще не закрив бо 1: є такі борги які потребують більшої уваги .
2: нові кредити це настільки наглі покидьки що я їх залишив на час коли мені буде років з 50 :) а насправді то звонити і погрожувати мені коли тіло 2000 а нарахували 19000 коли я закривав кредити за тіло 25000 це якось тупо! Залишив на десерт .

Сегодня мне такое написали) до этого вообще не беспокоили. А вчера на свою голову зашел в кабинет и они сразу активировались пока ничего не предлагали

Вкладення

• IMG_1962.webp
    IMG_1962.webp
    106.6 Кб · Перегляди: 266
Я їм сама почала писати про знижку, коли схожу єресь почали надсилати і телефонувати таємничий Іван з погрозами. Скинули 3 тис. Мало, але закрила, щоб не витрачати нерви
Їхній клон beecredit взагалі не турбували. Тільки в минулу п'ятницю з протермінуванням 2 міс. телефонував хлопчик і дуже просив закрити сьогодні, напевно премію в кінці місяця хотів отримати)))) скинув 60% нарахованих відсотків, мене влаштувало, закрила.

Можливо і з новими кредитами теж суцільний ігнор спрацює

Можливо і з новими кредитами теж суцільний ігнор спрацює
Працює, я з ними уже рік, спочатку погрози були, а потім смс про 50% списання нарахованих %. 29.11 прийшла смс про списання 80%, але мені мало, очікую тіла, можливо до 31.12 і буде

у меня у них просрочка около трех лет. сейчас предлагают за тело. одни из самых спокойных из всех
тоже три года просрочка, а вначале, такое устраивали,:eek:((там тетя одна есть бешенная))

тоже три года просрочка, а вначале, такое устраивали,:eek:((там тетя одна есть бешенная))
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи довго вони робили терор? Бо в мене прострочка 2 місяці, пишуть рідним на телеграм таку нісенітницю 🤦,і не представляються))

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи довго вони робили терор? Бо в мене прострочка 2 місяці, пишуть рідним на телеграм таку нісенітницю 🤦,і не представляються))
А через скільки вони починають писати рідним?

А через скільки вони починають писати рідним?
Приблизно через 1.5 місяці прострочки, але в кого як, як читаю на форумі, деяких взагалі не турбують. Просто мені цікаво, скільки вони по часу будуть терор робити?

Доброго дня! у мене місяця 2, такі злі , дістали всіх((( (але кредит до війни взятий, у 2021). Потім у 2023 (місяць цілий) безумна колекторша телефонувала , писала, кричала! Зараз смс шлють, закриємо майже за тіло!

Назад
Угорі