Новенькое или...

• Автор теми Автор теми Malinka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 624
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Malinka

Форумчанин
Дописи
629
Реакції
351
Бали
5280
Malinka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришло на автоответчик с разных номеров, что вам звонит кредитная база должников, срочно перезвоните. Либо калы и конторы чудят либо хз..

Пришло на автоответчик с разных номеров, что вам звонит кредитная база должников, срочно перезвоните. Либо калы и конторы чудят либо хз..
Да интересное название. Они скорее всего нестандартными смс стараются привлекать людей, чтобы те перезванивали им. Очень на развод похоже.

Мені теж на автовідповідачі постійно залишають меседжі, але я навіть і не слухаю. Не знаю, може і знайомих якихось познаходили, але мене немає у фб, і ніхто нічого мені не пише, і не дзвонить...і живу в іншому місці від прописки, мабуть, вже в ящику поштовому сотні листів

Malinka, молодець. Одного разу, коли я ще не знала, що "Ой, мороз, мороз!" - краща пісня в моій ситуації, подзвонили зі швидко гроші, та так дістали, що я перша ляпнула: " Доброго дня. Вас вітає похоронне бюро. Вінки замовляти будете?". Була пауза, а потім:"д*pa!" і бросило трубку. Я сама плакала і сміялась. Краще не розмовляти. Швидше спокій на душі настає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі