Нове засідання Ідеабанк

• Автор теми Автор теми fantasticcocacolas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 985

fantasticcocacolas

Читач
Дописи
11
Реакції
1
Бали
128
fantasticcocacolas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора! З 2019 року йде суд з Ідеабанк , 2 засідання завершено , зʼявилося нове засідання на 19 березня . Тіло кредиту 59000грн до сплати 105000грн . Я б вже і почала виплачувати його Але позначка біля 105000 грн ❗️ПОТРЕБУЄ ДОПЛАТИ мене вводить у незрозумілий стан , що ця сума може бути такою взагалі ще більш космічною .
Питання :
1) 3-е судове засідання чого +/- очікувати

Шикарный вопрос. Я просто в восторге.
+/- ожидайте решения

Вы защищаетесь, работаете с адвокатом, сами отзыв написали? Или просто ждёте у моря погоды? если так, то вероятность заплатить то, что в иске 98.21%

Поки не зрозуміла ваш сарказм. Можливо і шикарне питання . Питання полягало в тому, що 5 років йде суд а з кінцевою сумою банк так і не визначився .
Суд може тривати 10 років чи як і не визначатися з сумою .

Поки не зрозуміла ваш сарказм. Можливо і шикарне питання . Питання полягало в тому, що 5 років йде суд а з кінцевою сумою банк так і не визначився .
Суд може тривати 10 років чи як і не визначатися з сумою .
Взагалі то перед тим,як подати до суду,банк чи МФО має зафіксувати суму боргу і прислати досудову вимогу. Вимогу не завжди присилають,а от в позові сума має бути вказана . І її ніяк не можна змінити позивачем.

Взагалі то перед тим,як подати до суду,банк чи МФО має зафіксувати суму боргу і прислати досудову вимогу. Вимогу не завжди присилають,а от в позові сума має бути вказана . І її ніяк не можна змінити позивачем.
Дуже вдячна за інформацію !

його можна знести і повернути бабло
Якраз зараз з адвокатом почали ворушити справу по Привату , надіюсь на позитивне завершення .

Ідея банк гатить таку пеню ,що страшно аж відкривати справу. Ще проблема що всі засідання суду проходять у Львові .

Якраз зараз з адвокатом почали ворушити справу по Привату , надіюсь на позитивне завершення .

Ідея банк гатить таку пеню ,що страшно аж відкривати справу. Ще проблема що всі засідання суду проходять у Львові .
Сейчас все решается дистанционно. Не проблема

Сейчас все решается дистанционно. Не проблема
О, це, проблема з судом у Львові( у мене Ідея Банк подав до суду, рішення вже було через місяць. Не отримувала ні позову, ні додатків. Про суд взнала випадково, моніторячи себе на судовій владі. Тепер, щоб працювати з адвокатом - треба мати на руках позов та додатки. А їх просто немає( подала заяву до електронного суду - тиша( як отримати документи - питання(

Назад
Угорі