Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добігались?Для мене все тільки розпочинається ,ще місяць тому бігав щось закривав ,пролонгував ....
Так ,добігавсяДобігались?
Тоді розповідайте. Кому,скільки, як давно. Ну і що з обов'язкових кроків вже виконаноТак ,добігався
[POSTS=1000]Очі б мої вас не бачилиРадий вітати в нашому колі.
[/POSTS]Діду смішно ),а мені ще не зовсім ,кредит +,селфі,зе ,банана,бізнес позика,єгроші,качай,швидко,монейфою .Та які там кроки ,я тільки сьогодні знайшов форум і починаю розуміти ,бо на такі теми по суті не має в кого спитати поради ,ну по крайній мірі перестав вестися що сьогодні до 16-00 треба обов'язково ,кажу не має і сьогодні не буде .Допомагайте доброю порадою ,я швидко вчуся ....Тоді розповідайте. Кому,скільки, як давно. Ну і що з обов'язкових кроків вже виконано
Це добрий сміх а не сарказм.Діду смішно )
Все просто : ніяких пролонгацій, ніяких перекредитувань, ніяких перезичань взагалі. Йти в протермінування і не вестись на їхні дитячі лякалки. Соц мережи на максимум "в тінь". Карти засвічені в мфо - в блок як мінімум. Саме в блок. Ніякі зменьшення "лімітів для оплати в інтернеті" не врятують від автосписання як вони почнуть довбати. Овердрафтом можуть взагалі в мінус загнати влегку. Ну і читати форум по вашим мфо, щоб мати загальну уяву "шо проісходіт".,а мені ще не зовсім ,кредит +,селфі,зе ,банана,бізнес позика,єгроші,качай,швидко,монейфою .Та які там кроки ,я тільки сьогодні знайшов форум і починаю розуміти ,бо на такі теми по суті не має в кого спитати поради ,ну по крайній мірі перестав вестися що сьогодні до 16-00 треба обов'язково ,кажу не має і сьогодні не буде .Допомагайте доброю порадою ,я швидко вчуся ....
З часом і Ви сміятись будете. Не невідворотний процес. На телефоні всі можливі блоки встановіть, закрийте соцмережі і обов'язково перевипустіть карти на які приходили гроші від мфо. Рідних і близьких треба попередити. Буде гірше як від звонарів дізнаються. І забудьте на віки слово "пролонгація"Діду смішно ),а мені ще не зовсім ,кредит +,селфі,зе ,банана,бізнес позика,єгроші,качай,швидко,монейфою .Та які там кроки ,я тільки сьогодні знайшов форум і починаю розуміти ,бо на такі теми по суті не має в кого спитати поради ,ну по крайній мірі перестав вестися що сьогодні до 16-00 треба обов'язково ,кажу не має і сьогодні не буде .Допомагайте доброю порадою ,я швидко вчуся ....
Дякую,за відповідь ,та вони вже бившій тещі телефонували процес вже запущений ,я розумію так хоч я відповідаю на двінок хоч ні ,всеодно вони комусь зателефонують !Про пролонгації до мене і так дійшло що це марна трата коштів.Коли спілкуєшся з людьми які побували і підказують як вчинити ,то трішки легше )З часом і Ви сміятись будете. Не невідворотний процес. На телефоні всі можливі блоки встановіть, закрийте соцмережі і обов'язково перевипустіть карти на які приходили гроші від мфо. Рідних і близьких треба попередити. Буде гірше як від звонарів дізнаються. І забудьте на віки слово "пролонгація"
Ви мій шлях повторюєте. Правда Дід ?Дякую,за відповідь ,та вони вже бившій тещі телефонували процес вже запущений ,я розумію так хоч я відповідаю на двінок хоч ні ,всеодно вони комусь зателефонують !Про пролонгації до мене і так дійшло що це марна трата коштів.Коли спілкуєшся з людьми які побували і підказують як вчинити ,то трішки легше )

Карту перевипустіть. Поступово переходьте на паперові гроші.Дякую,за відповідь ,та вони вже бившій тещі телефонували процес вже запущений ,я розумію так хоч я відповідаю на двінок хоч ні ,всеодно вони комусь зателефонують !Про пролонгації до мене і так дійшло що це марна трата коштів.Коли спілкуєшся з людьми які побували і підказують як вчинити ,то трішки легше )
У меня уже привычка выработалась за эти годы, как только деньги на карту поступают, сразу снимаю. А ту мелочевку что снять не могу в магазине трачу, чтоб в случае чего им ни копейки не досталосьКарту перевипустіть. Поступово переходьте на паперові гроші.
Лиш хотів відписати що когось мені це нагадуєВи мій шлях повторюєте. Правда Дід ?![]()

Правильно. Бо ті полоумні і копійками "нє брєзгують".А ту мелочевку что снять не могу в магазине трачу, чтоб в случае чего им ни копейки не досталось

На аві кіт, а мова про хобот...Да ,нове життя)))Головне не розкисати і не вішати хобота ))))
[POSTS=1000]Ну ти ж всієї картини не бачиш )))[/POSTS]На аві кіт, а мова про хобот...
[POSTS=1000]При всій моїй дурній фантазійї, навіть уявити ту картину боюсь[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***