Місіс Аферистка
Форумчанин
- Дописи
- 142
- Реакції
- 200
- Бали
- 193
Місіс Аферистка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так як може бути робота офіційно і зарплата у конверті, що ж тоді в ній офіційного?Пропонують мені роботу (офіційно). Зарплата більше ніж я маю зараз. Але переживаю щоб колектори не дзвонили мені на нову роботу . І чи дивляться директори КІ якщо зарплата у "конверті"?
А ось так.так як може бути робота офіційно і зарплата у конверті, що ж тоді в ній офіційного?
Норм все буде. Кі не дивляться, якщо це не банки, або щось подібне.Пропонують мені роботу (офіційно). Зарплата більше ніж я маю зараз. Але переживаю щоб колектори не дзвонили мені на нову роботу . І чи дивляться директори КІ якщо зарплата у "конверті"?
Офіційна мінімальна, а інше в конверт.так як може бути робота офіційно і зарплата у конверті, що ж тоді в ній офіційного?
А не будуть дзвонити новому начальству?Норм все буде. Кі не дивляться, якщо це не банки, або щось подібне.
Офіційна мінімальна, а інше в конверт.
скажіть назву, я попрошу хай з податкової зателефонуютьА не будуть дзвонити новому начальству?
Вірогідність дуже мала. Для початку пройде час доки подадуть інформацію в банк, банк в бюро кредитних історій, а потім колектори не шукатимуть ще довго нову інформацію. Хіба хтось з оточення здасть, що Ви знайшли нову роботу. Не кажіть знайомим і рідним про точне місце роботи і буде Вам щастя. І в банку номер новий не кажіть, якщо змінили.А не будуть дзвонити новому начальству?
Я дуже вдячна Вам а за розгорнуту відповідь.Вірогідність дуже мала. Для початку пройде час доки подадуть інформацію в банк, банк в бюро кредитних історій, а потім колектори не шукатимуть ще довго нову інформацію. Хіба хтось з оточення здасть, що Ви знайшли нову роботу. Не кажіть знайомим і рідним про точне місце роботи і буде Вам щастя. І в банку номер новий не кажіть, якщо змінили.
скажіть назву, я попрошу хай з податкової зателефонують
скажіть назву, я попрошу хай з податкової зателефонують
Податкова вся на онліфанс обілечуєскажіть назву, я попрошу хай з податкової зателефонують
Вам спокою не дає онліфансПодаткова вся на онліфанс обілечує![]()
25й кадр спрацював))Вам спокою не дає онліфанс![]()
Мені тежВам спокою не дає онліфанс![]()
Все таки задумуєтесь?Мені теж![]()
Може хоч ноги свої фоткатиВсе таки задумуєтесь?![]()
Ну, ваші аватарки нічого такі, я би сказав.Може хоч ноги свої фоткати![]()
Тоді ще і руки дофотографуюНу, ваші аватарки нічого такі, я би сказав.![]()
Як зараз вумно кажуть - виклики сьогодення. Але якщо раптово профіт х10 від середньої з/п за місяць?))Може хоч ноги свої фоткати![]()
Мені знається, я там нічого не зароблюЯк зараз вумно кажуть - виклики сьогодення. Але якщо раптово профіт х10 від середньої з/п за місяць?))