Нова контора походу FinClick

• Автор теми Автор теми parampam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 846

parampam

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
67
Бали
68
parampam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пару днів в ряд в вайбері як спам рекламний, приходять смс з пропозицією взяти кредит. Хтось чув за них, чи воно щось новеньке знову? Плодяться як тв*рі
Створив пост, бо бачив як з'являється щось нове, то зазвичуй пишуть

1769006478076.webp

Скорее всего чей-то клон

ТОВ «ІНВЕСТМЕНТ ФІНАНС ГРУП»: 04071, Україна, м. Київ, вулиця Верхній Вал, будинок 4-В, під’їзд 1, поверх 2, офіси № 9-14

Хм... я не помню такой ТОВки у других МФО

vityag_page-0001.webp

Вкладення

• vityag.pdf
    vityag.pdf
    221.7 Кб · Перегляди: 43
ТОВ «ІНВЕСТМЕНТ ФІНАНС ГРУП»: 04071, Україна, м. Київ, вулиця Верхній Вал, будинок 4-В, під’їзд 1, поверх 2, офіси № 9-14

Хм... я не помню такой ТОВки у других МФО
Може щось новеньке все таки, а не просто копія якась, або щось десь перекупили і назвали по іншому, хоча я не знаю як воно працює

Судячи з графіку оплати, максимальної суми та умов кредитування, це чергове лайно від фінсфери а-ля рокетмані/аерокеш

Дивна контора. При моєму дефолті, рішив по приколу подати заявку, 5000 відразу погодило
Дефолт тепер не показник) мені більшість готові давати далі при дефолті. Тільки манівео не хочуть, за шо я ображений на них

Дивна контора. При моєму дефолті, рішив по приколу подати заявку, 5000 відразу погодило
Як у ⚽, фол останньої надії))

Тільки манівео не хочуть, за шо я ображений на них
Манівео завжди такі, дають тільки заможним та успішним)

У мене дуже низький рейтинг, не дефолт і їде відмова))))) точно чийсь клон, когось, кого закрила з великим протермінуванням)))

Як у ⚽, фол останньої надії))

Манівео завжди такі, дають тільки заможним та успішним)
Отже, я три раза була у них заможня та успішна 🤣🤣 взагалі, в них норм умови, але при протермінуванні списують гроші з картки, якщо нн вимкнути оплату в інеті

взагалі, в них норм умови
Взагалі, майже в кожної шараги плюс-мінус нормальні умови, особливо на перший займ. Але результат - наш Форум, і це ще тим, кому повезло)
, але при протермінуванні списують гроші з картки, якщо нн вимкнути оплату в інеті
Вимкнути оплату - одна з перших та головних складових "тривожного чумуданчика" кожного форумчанина)

Назад
Угорі