Нотаріальний напис

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Роман Йосипович

Форумчанин
Дописи
721
Реакції
568
Бали
5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні знайшов себе у реєстрі боржників. Нотаріус Хара, виконавець Клітченко. Хто що знає? Можуть тільки 20% вимагати, чи арешт на всі рахунки і в яких банках?

Сьогодні знайшов себе у реєстрі боржників. Нотаріус Хара, виконавець Клітченко. Хто що знає? Можуть тільки 20% вимагати, чи арешт на всі рахунки і в яких банках?
Мляаа.... эти имена начинают уже реально оху...ать по полной. Надо обеих как дорошкевич в осаду брать.
Клитченко пока что на 20% от зп замахивается. Не слышала чтобы счета блокировала или подавала розыск на имущество. Хотяаааа.... все может быть. Возможно у других ситуация иная.

У
Мляаа.... эти имена начинают уже реально оху...ать по полной. Надо обеих как дорошкевич в осаду брать.
Клитченко пока что на 20% от зп замахивается. Не слышала чтобы счета блокировала или подавала розыск на имущество. Хотяаааа.... все может быть. Возможно у других ситуация иная.
У мене вже є одно провадження по штрафу. Від ДФС. Ну там норм, плачу 20 відсотків. Користуються карантином паскуди.

Рік Прострочки. Сума 26000. Брав 20000 платив. Три рази.
Обжалуйте через суд исполнительную надпись и решайте вопрос через суд.
Обжалуйте через суд исполнительную надпись и решайте вопрос через суд.
Хотя по ходу что то платить придется.

А никак... я безработная? ещё с прилётом первой надписи стала.
Суды-суды... а пока пошли они в жо...у . Щаз, платить я им буду , дармоедам хреновым:mamba:
Та проблема в тому, що я працюю. Нічого, прорвемся)))

У квітні рік. Платив три рази. Потім трохи сутужно стало.
Зрозуміло. У мене просрочено два платежі. Дзвонять кожен день по два- три рази. Я не відповідаю. Банки, мабуть, десь біля року починають діяти. Я раніше і не чула про такі надписи.

Зрозуміло. У мене просрочено два платежі. Дзвонять кожен день по два- три рази. Я не відповідаю. Банки, мабуть, десь біля року починають діяти. Я раніше і не чула про такі надписи.
Користуються карантином. Жостко.

Назад
Угорі