Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а какая разнится пенсионер, или студент?)))Хочу дізнатися, чи роблять написи для пенсіонерів?
Бо у мами кешпоїнт.
А вони ,як відомо , продають сіті фінанс. І ті роблять написи.
а що для пенсіонерів є якісь пільги?Хочу дізнатися, чи роблять написи для пенсіонерів?
Бо у мами кешпоїнт.
Ну як зроблять напис так і знімуть...єдине що вам доведеться трішки грошенят вложить і відстояти це все.Щоб його відмінити...а какая разнится пенсионер, или студент?)))
Так,роблять.Хочу дізнатися, чи роблять написи для пенсіонерів?
Бо у мами кешпоїнт.
я бы сказал, что пенсионеры даже "выгоднее")) отправил постановление об удержании из пенсии в ПФУ и в ус не дуешь)))а що для пенсіонерів є якісь пільги?
в мене в маминої знайомої зробили напис, не кешпойнт, інша організація, а ця жінка пенсіонер-інвалід
спасибо за разьяснение)))Ну як зроблять напис так і знімуть...єдине що вам доведеться трішки грошенят вложить і відстояти це все.Щоб його відмінити...

Яка організація?а що для пенсіонерів є якісь пільги?
в мене в маминої знайомої зробили напис, не кешпойнт, інша організація, а ця жінка пенсіонер-інвалід
Є над чим подумати?спасибо за разьяснение))) для меня это очень важно)))
я вже не пам'ятаю, було десь місяці 3 чи 4 назад, треба запитатиНічого ,друзі,і тут ПРОРВЕМСЯ!!!!)))))
Яка організація?
Будьте добрі , надайте Інформацію.я вже не пам'ятаю, було десь місяці 3 чи 4 назад, треба запитати
ушел на балкон, подумаю))Є над чим подумати?
У додиков из ВР есть законопроект про обязательную паспортизацию домашних животных.Хочу дізнатися, чи роблять написи для пенсіонерів?
Бо у мами кешпоїнт.
ушел на балкон, подумаю))
Так роблять, батькові пумб банк зробив виконавчий напис, нотаріус Хара, виконавець ЮхименкоХочу дізнатися, чи роблять написи для пенсіонерів?
Бо у мами кешпоїнт.
Пенсию срочно на почту. Мы сестре перевели на почту и пенсию и зарплату и тут бац все карты на блокеДякую за відповіді. Блін,.. Треба з мамою знову поговорити,щоб пенсію на пошту перевела.
Пенсию срочно на почту. Мы сестре перевели на почту и пенсию и зарплату и тут бац все карты на блоке
Тішить ,що мама розуміє.

Ти не знаєш всієї історії))))))))ОффтопСемейка ? ...
Чортяка)))