Нотаріальний напис, блокування рахунків

• Автор теми Автор теми Alexvsh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 60
  • Перегляди Перегляди 4K
Я зашла в приложение и там где колокольчик сразу висело уведомление о том,что открыто ВП,оттуда и можно взять постановле

Я зашла в приложение и там где колокольчик сразу висело уведомление о том,что открыто ВП,оттуда и можно взять постановление
По одному есть вп а по свежему нету

Ну я так розумію що потрібно чекати документи від виконавчої а потім в суд? Там на цього нотаріуса повно звернень стосовно напису і всі маже в цьому місяці будуть розгляди!

Ну я так розумію що потрібно чекати документи від виконавчої а потім в суд? Там на цього нотаріуса повно звернень стосовно напису і всі маже в цьому місяці будуть розгляди!
зависит от того, в какой суд собираетесь идти, и что отменять?

Ну хочеться відмітити нотаріальний напис!
тогда да, вам надо бы получить ИНН, хотя быть)))
проблемма в том, что исполнитель, добровольно, вам ее не отправит. и тут надо или ехать и знакомиться с материалами ИП, либо писать соответствующий запрос

тогда да, вам надо бы получить ИНН, хотя быть)))
проблемма в том, что исполнитель, добровольно, вам ее не отправит. и тут надо или ехать и знакомиться с материалами ИП, либо писать соответствующий запрос
Вони мені самі сказали що на наступному тижні вони прийдуть по почті, і надали зразок заяви для зняття блокування із картки для виплат

Вони мені самі сказали що на наступному тижні вони прийдуть по почті, і надали зразок заяви для зняття блокування із картки для виплат
я вам про ИНН, а вы мне про постановления исполнителя и заявление о снятии ареста))
не, ну если, исполнитель сам, по своей доброте отправит вам ИНН, это даже лучше)))

я вам про ИНН, а вы мне про постановления исполнителя и заявление о снятии ареста))
не, ну если, исполнитель сам, по своей доброте отправит вам ИНН, это даже лучше)))
Вибачте а що це инн? Вони мені сказали що годують документи і будуть відправлені і прийдуть на наступному тижні, а які саме не уточнили !
Прийшла сьогодні постанова по Укрпошта, теж саме є і в дії, завтра підготую заяву про зняття арешту із картки для виплат на яку приходить допомога по безробіттю, підкажіть будь ласка недорого юриста який може допомогти з документами для подачі в суд про зняття нотаріально напису !!!
Ооо Палигин)))) с Чернигова вы? Недавно от такой парочки получила, вот только в суд собираюсь, да денег нет на судебный сбор, а кто сделал,

Ооо Палигин)))) с Чернигова вы? Недавно от такой парочки получила, вот только в суд собираюсь, да денег нет на судебный сбор, а кто сделал, какая кантора
Брала манівео, а подала якась фірма навіть в інеті не знаходить
Вибачте а що це инн? Вони мені сказали що годують документи і будуть відправлені і прийдуть на наступному тижні, а які саме не уточнили !
Прийшла сьогодні постанова по Укрпошта, теж саме є і в дії, завтра підготую заяву про зняття арешту із картки для виплат на яку приходить допомога по безробіттю, підкажіть будь ласка недорого юриста який може допомогти з документами для подачі в суд про зняття нотаріально напису !!!

Брав в манівео, а подала якась фірма навіть в інеті не знаходить
Блін що в мене за ігня не можу нормально відповісти !

Останнє редагування:

Брала манівео, а подала якась фірма навіть в інеті не знаходить

Блін що в мене за ігня не можу нормально відповісти !
Инн это тсполнительная надписб нотариуса....поо юриста не не могу подсказать, обратитесь на форуме,

Назад
Угорі