Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В який загальний?Цікаво, а HR у МФО, насправді такі тупі, що викладають свої номери телефонів у загальний доступ?
Ну, наприклад, сайти з пошуку роботи.В який загальний?
Ни чего не поняла(( я хоть и в реале не блондинка,но в душе ещё та.. блондинка))Ну, наприклад, сайти з пошуку роботи.
А какие у них варианты, чтоб набрать свежее мясо на работу? Какие им номера на ворке и работе.юа выкладывать? По моему, все очевидно.Цікаво, а HR у МФО, насправді такі тупі, що викладають свої номери телефонів у загальний доступ?
На сайтах з пошуку роботи є номера МІОшних і калловських hr.Ни чего не поняла(( я хоть и в реале не блондинка,но в душе ещё та.. блондинка))
Я б , на їх місці, більше переживав, що розлючені люди їх по телефону згноять.А какие у них варианты, чтоб набрать свежее мясо на работу? Какие им номера на ворке и работе.юа выкладывать? По моему, все очевидно.
А какая разница, номера HR, как правило, на этих ресурсах рабочие выкладываются, зачастую корпоративные. Те же яйца, только в профиль - что Вы начнете трезвонить им на гарячую линию и всех ху#ми там обкладывать.На сайтах з пошуку роботи є номера МІОшних і калловських hr.
Я б , на їх місці, більше переживав, що розлючені люди їх по телефону згноять.
Причем тут тупые?Нужны люди,понятно что за 12000 дЭбилов выслушивать норму часов не сильно много.Цікаво, а HR у МФО, насправді такі тупі, що викладають свої номери телефонів у загальний доступ?