Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-5]

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 751
  • Перегляди Перегляди 21K
"Мошенники" зубоскалить будем или помагать?)))
Жидкие обои - это вам не хухры-махры)
Быстренько пАмагли как жене сказать - что это неактуально и не эколгически приемлемо?))
Сколько уже помазали -клеили комнат???

Я решила в этом году поехать на море с детьми ... А обои просто перекрасить в другой цвет ...
А я минуле літо провела у прострації...
Тому цього літа намагаюсь усе надолужити...)
Планів, як у Наполеона))
Головне, щоб в суд зараз ніхто не подав, бо доведеться відпочинок відкласти!!!)))
А я його так чекаю!!!

Shanti, я с форзой воюю. Посмотрим шо будет
Я так не хочу зараз ні з ким воювати...!
Так хочу відпочити...!
Але, якщо доведеться і вони нарушать мої плани, то нехай начуваються...)))
Snegyrka, а вам бажаю удачі і беззаперечної перемоги!!!

Это Вы с поломанной ногой ещё и ремонт затеяли? Скажите, что уже не актуально и потом проблемно менять на обычные...

Так не я затеял - жена)Просто ногу я сломал не вовремя)

Не бывает вовремя))) понятно, что жена... Ещё не слышала чтоб муж такую неприятность как ремонт затевал)))) держитесь! Раз уж началось надо хоть успеть приостановить, когда жена согласится)))

Ви знаєте, абсолютно нічого захопливого в рідких шпалерах я не побачила... Навіть з дизайнами, які пропонують, виглядає доволі примітивно ( особисто моя думка ).
Мені дуже подобається декоративна штукатурка, а якщо ще з гарно виконаним барельєфом, то взагалі- краса...) Але не для всіх приміщень підходить ( знову ж, на мою думку)...

мало того даже две сломанные ноги не послужили бы повод для отмены данного мероприятия!

Якщо чесно - питання було риторичне...)
А по суті - в мене донька за рік рівнюсенько виходить заміж, старший син випускник 9 класу, а за рік меньший син буде йти в перший клас.
Як ви вважаєте - зламана нога мене зупинить?)))

Якщо чесно - питання було риторичне...)
А по суті - в мене донька за рік рівнюсенько виходить заміж, старший син випускник 9 класу, а за рік меньший син буде йти в перший клас.
Як ви вважаєте - зламана нога мене зупинить?)))
я бы на вашем месте косил
Приветуськи должники) как дела?
попиваем!

Назад
Угорі