Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-3]

• Автор теми Автор теми Емілія))
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 61K

Емілія))

Форумчанин
Дописи
142
Реакції
35
Бали
5125
Емілія)) не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Admin: Продолжение темы "Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью"
Начало тут: Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью
Продолжение тут: Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-2]
-----------------------------------------------

Всім доброго вечора,як настрій,мені сьогодні з моїх 10мфо,ніхто не разу не подзвонив,тільки смс ,що продали мене калам,лишився кредіт + і дінеро.Може це перед якимось виїздом така тишина,раніше до 23.00 фактор капітал наярював і кк,а то тиша,щось стрьомно

Admin: Продолжение темы "Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью"
Начало тут: Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью
Продолжение тут: Ночной флуд. Для тех, кому скучно ночью [Part-2]
-----------------------------------------------

Всім доброго вечора,як настрій,мені сьогодні з моїх 10мфо,ніхто не разу не подзвонив,тільки смс ,що продали мене калам,лишився кредіт + і дінеро.Може це перед якимось виїздом така тишина,раніше до 23.00 фактор капітал наярював і кк,а то тиша,щось стрьомно
Добрый вечер! Настроение отличное), детей уложила и сижу мишку из роз делаю, счастлива, как паровоз)

Доброй ночи)мне тоже сегодня мало кто звонил, только Алексы прислали смс что продали меня какому-то ТАИМу...а так тишина

А якщо в гості зібрались, а мама дома після операції,та то жесть буде,я на роботі постійно,щось серце не на місці((

А у меня милое общение с автоответчиком майкредит целый день. Звонит по часам, с разных номеров и одна и та же запись.

В мене також сьогодні тиша,щось вона деструктивно на мене впливає...сижу й думаю дзвонять не так мені, не дзвонять знову не так. Не можу сама з собою порозумітися.

У меня тут мысль возникла.... Все эти МФО и кали по сути своих звонков и общения, угроз и прочего занимаются еще и буллингом))) Они ведь начинают наезжать и рассказывать какие мы плохие неплатильщики. Предлагаю флешмоб "Стоп буллинг")))

Назад
Угорі