Ніяк не полишає страх(((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
Могут ли наложить лапу на больничный (2 мес до родов, 2 после) - этого не знаю...
лікарняні зараз з такими затримками великими виплачують, що можна навіть суд виграти за той час, якщо щось))

В першої дитини ні зараз у другої так вийшла заміж завагітніла.

В мене так само на соц страх а соц страх на карту.
Ну если у ребёнка есть отец, то он тоже должен как то думать о том как вам рожать, о пеленках и распашенках...

Ну если у ребёнка есть отец, то он тоже должен как то думать о том как вам рожать, о пеленках и распашенках...
Воно то так він купує все необхідне в роддом платить квартиру продукти просто робота сам на себе то є об'єкти то немає

Сейчас всем непросто. Пожалуйста, не отравляйте своими страхами жизнь мужу и себе.
Берите уже себя в руки. За все время просрочки, кроме писем и звонков, ничего ведь не было? И дальше не будет

Оффтоп
Готов открыть большой секрет... У каждого ребенка есть отец... ;) Если бы можно решить вопрос иначе..., зачем бы вы нас терпели?:mosking:

х_ли везде тулишь отца? Пунктик ?
Ну во-первых другим тоном, а вообще раскрою большой секрет, для того что бы забеременеть нужен мужчина и женщина. Это я к тому что в ее положение отец будущего ребенка должен думать, а не у нее голова болит

лікарняні зараз з такими затримками великими виплачують, що можна навіть суд виграти за той час, якщо щось))
З якими такими затримками?Лікарняний виплачують через місць - два. До родів точно.

З якими такими затримками?Лікарняний виплачують через місць - два. До родів точно.
Місяць-два якраз вистачить, щоб подати заяву про забезпечення позову, і сам позов)) ТС якраз за це (я так зрозуміла принаймні) хвилюється))

Всім привіт. Пишу вже не вперше нажаль досі не вийшла з цієї ситуації ((( прострочка по МФО і банкам майже рік. Боюся навіть уявити які там вже суми. Я в декреті через місяць знову народжувати доходів як таких немає чоловік один працює не офіційно на саме необхідне. Я подала декретний лист непрацездатності на роботу і повинні нарахувати дородові кошти на зарплату картку а згодом і на після родові потрібно буде подавати. Ще ніхто нічого на мене не подавав не відкривав але як я розумію цього не уникнути ((( чи можуть з мене зняти дородові і чи можна після родів оформити декретну відпустку на себе але зачислення коштів подати рахунок чоловіка? І взагалі як діяти з тим всім щоб вийти з цієї трагедії?
на соц выплаты не могут

Місяць-два якраз вистачить, щоб подати заяву про забезпечення позову, і сам позов)) ТС якраз за це (я так зрозуміла принаймні) хвилюється))
Так, цього часу вистачить, але якщо сьогодні- завтра заблокують рахунок, коли прилетить надпис, то ці гроші зняти не зможе. Мій заблокували ще в грудні. У суд відразу подала, тільки прийняли рішення, яке вступить в дію через місяць. І це при тому, що це не Київський суд, а все так довго тягнеться.

Так, цього часу вистачить, але якщо сьогодні- завтра заблокують рахунок, коли прилетить надпис, то ці гроші зняти не зможе. Мій заблокували ще в грудні. У суд відразу подала, тільки прийняли рішення, яке вступить в дію через місяць. І це при тому, що це не Київський суд, а все так довго тягнеться.
Ну от саме за це переживаю щоб не заблокували. Тому що якось не хочеться залишитися без колиски коляски та і взагалі в останній момент думати чим оплатити роди я вже мовчу про екстрені випадки!(((

Ну от саме за це переживаю щоб не заблокували. Тому що якось не хочеться залишитися без колиски коляски та і взагалі в останній момент думати чим оплатити роди я вже мовчу про екстрені випадки!(((
Зверніться до головного бухгалтера та поясніть свою ситуацію. В око не дадуть. Якщо нормальна людина, то порадить, що зробити. Мені запропонували ці кошти перерахувати на карту людини з моєї організації. Я так отримала відпускні. Щастя не мало меж, бо вже пів року своїх зароблених грошей у руках не тримала, жили за чоловікові.

Зверніться до головного бухгалтера та поясніть свою ситуацію. В око не дадуть. Якщо нормальна людина, то порадить, що зробити. Мені запропонували ці кошти перерахувати на карту людини з моєї організації. Я так отримала відпускні. Щастя не мало меж, бо вже пів року своїх зароблених грошей у руках не тримала, жили за чоловікові.
Гемор в том, что это соцстраховские деньги. Целевые. И выплату проверяет соцстрах.
Я бы не пошла на такое. Отпускные, да, по вашему заявлению хоть кому на карту.
Но, выход есть. Возможно, на предприятии есть касса и можно выплатить по расходному кассовому ордеру из кассы.
Еще вариант, обсудить перечисление этих денег почтовым переводом.

Назад
Угорі