Він себе сам лікувати може скальпелем. Я якось ні)Майже як в Термінатора))
Слабодухим не дивитись:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Він себе сам лікувати може скальпелем. Я якось ні)Майже як в Термінатора))
Я тоже встречала .. х..ле тем юристам платить, жавайте купим отзыв на двоих, сэкономим. А потом, если че, юриста привлечем. Зато сэкономим.. вот.. сэкономил ))Сегодня мне такой написал.
Говорили с ним месяцев 6 назад.
Пишет: мда, суд проиграл, мож глянете?
Гляжу. Там и суд, и апелляция. А что ответить? Так и ответил: модерации не подлежит.
Ти мене спокусив.Майже як в Термінатора))
ОлдскулТи мене спокусив.
Включив і дивлюсь Термінатор 2
![]()

Я час від часу переглядаю Скалолаз. Уже не знаю скільки раз. Або Ріки Багряні. Хоча сама зиму терпіти не можу.Ти мене спокусив.
Включив і дивлюсь Термінатор 2
![]()
Моя песня:Я час від часу переглядаю Скалолаз. Уже не знаю скільки раз. Або Ріки Багряні. Хоча сама зиму терпіти не можу.
Тобі треба подивитись ранні роботи СталоннеЯ час від часу переглядаю Скалолаз. Уже не знаю скільки раз. Або Ріки Багряні. Хоча сама зиму терпіти не можу.

Він здається стриптизером свою кар'єру починав?Тобі треба подивитись ранні роботи Сталонне![]()
ага : ) ще даже рембо 5 не бачив : (Тобі треба подивитись ранні роботи Сталонне![]()
Майже))Він здається стриптизером свою кар'єру починав?
Спис і невибагливі баришні)Майже))
Я стільки не вип"юага : ) ще даже рембо 5 не бачив : (
Мені тільки Перша кров подобається, потім то вже їдуть по старій траншеї.ага : ) ще даже рембо 5 не бачив : (
Даже Рембо один не видела))ага : ) ще даже рембо 5 не бачив : (
Ну дето так... Не все поймут, некоторые всплакнут.Даже Рембо один не видела))
Не люблю такие фильмы))
Студентське кіно... мабуть то був дебютНу дето так... Не все поймут, некоторые всплакнут.
Другие сделают вид, что не понимают...
![]()

Там на верхній частині пікчі просто звьозди "студентського" пopнo)Студентське кіно... мабуть то був дебют![]()
Там на верхній частині пікчі просто звьозди "студентського" пopнo)
Але я тобі нічо не казав. Бо юрист. Я поганому вчити не можу)

І не тільки=))) Є фільмець, де він не тільки починав кар' єру, а й опановував... оцю кар'єру))))))Він здається стриптизером свою кар'єру починав?