Щоденник Ніколи не могла подумати, що опинюсь в такій ямі

• Автор теми Автор теми Stasya1223
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K
Оновлюю
Панго прислало пропозицію тіло + 2000
І дописало що мій договір в реєстрі на продаж. Дали 3 дні на погашення. Думала, читала про них, сьогодні вирішила закрити. Фактично 74й день протермінування вийшов
На одне мфо в списку менше😀

круто, гарний темп! 💪

Прийшов час трошки оновити ситуацію)
Кредит7 прислали смс про закриття за пів тіла - сплатила

Втретє прийшла пропозиція від тенго тіло + 2000 також закрила, хто зна чи пропонували б вони ще

Весь цей час дуже переживала за швидко гроші, тому сама написала їм в телеграм , погодили реструктуризацію. Правда аж 2,5 тіла, але на 12 платежів щомісяця. Тому активувала цю пропозицію

Є гроші продали кредитпромінвест на 84 наче день протерміновання. Поки тихо від них.

АФК (Таліон) по проданому манівео щодня присилає смс щоб сплатила бо будуть проблеми) хочуть орієнтовно 2 тіла

Кредит плюс на 75 день прислав пропозицію закрити за тіло, але поки немає чим оплатити і їх

Слон також пропонує списання частини %, але всерівно багато. Півтора тіла

Мілоан вже теж прислали пропозицію на тіло + 2 тис, також поки на паузі

Сумарно по мфо їх лишилось всього 5 штук (ШГ вже не рахую), тобто не багато, але тіло у всих великі

Доречі, ніяк не можу скласти враження по АФК
Хто нещодавно з ними мав справу? Чи були справді нормальні пропозиції?

Прийшов час трошки оновити ситуацію)
Кредит7 прислали смс про закриття за пів тіла - сплатила

Втретє прийшла пропозиція від тенго тіло + 2000 також закрила, хто зна чи пропонували б вони ще

Весь цей час дуже переживала за швидко гроші, тому сама написала їм в телеграм , погодили реструктуризацію. Правда аж 2,5 тіла, але на 12 платежів щомісяця. Тому активувала цю пропозицію

Є гроші продали кредитпромінвест на 84 наче день протерміновання. Поки тихо від них.

АФК (Таліон) по проданому манівео щодня присилає смс щоб сплатила бо будуть проблеми) хочуть орієнтовно 2 тіла

Кредит плюс на 75 день прислав пропозицію закрити за тіло, але поки немає чим оплатити і їх

Слон також пропонує списання частини %, але всерівно багато. Півтора тіла

Мілоан вже теж прислали пропозицію на тіло + 2 тис, також поки на паузі

Сумарно по мфо їх лишилось всього 5 штук (ШГ вже не рахую), тобто не багато, але тіло у всих великі

Доречі, ніяк не можу скласти враження по АФК
Хто нещодавно з ними мав справу? Чи були справді нормальні пропозиції?
за пів тіла закрив АФК (1 рік після прострочки по Манівео)

Привіт. Почитала форум і зрозуміла що я не одна така… морально дуже важко, в голову періодично лізуть думки, що не витримаю і вийду у вікно, але треба триматись.
Ситуація складна. 2 великих кредита в банку - плачу без прострочень. Авто під заставою - також плачу, але треба його за рік сплатити, щоб не лишитись без своєї малютки. По мфо- було 15, 2 з них самих малих по сумі закрила завчасно- клік кредит та май кредит
І ось перелік тих що висять з датами в які мала б закрити…,але уви:
НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297
На телефоні приглушені виклики від непідписаних номерів + гетконтакт стоіть.
+ 80% усіх позик оформлено на не основний моб номер, який тепер постійно виключений.
Але за день пропущених всерівно багато - більше сотні дзвінків

Прошу підтримати порадами, бо вивозити це морально важко
Майже всі окрім касси пропонують тіло,кредит 7 і півтіла пропонують (головне не укладати з ними ніякої реструктуризації)

а як їх довести до цього? я 4к їм платити не планую. тіло ще може, але то багато з їх викидонами на самому початку.
мовчки))
буквально, я з ними мав 0 спілкування аж до моменту їх пропозиції за пів тіла.

мовчки))
буквально, я з ними мав 0 спілкування аж до моменту їх пропозиції за пів тіла.
ну тоді знов на рік підуть гуляти)) вони взагалі в листопаді прислали, шо обідились і договір розривають, і мовчали, а тут вилізли😂

Всім привіт.
Оновлюю
Кредит плюс на 80 день запропонував тіло на 5 місяців розбила. Погодилась. Перший платіж внесла

Мілоан, вдруге надіслав пропозицію тіло + 2 тис. Закрила ( 87 день протермінування)

Слон почали написувати в тг щодо супер пропозиції. Хочуть півтора тіла, пропонують розбити на 3 місяці. Чекаю кращу пропозицію.

По Афк і кредитромінвест поки без змін.

Залишилось геть трошки мфо
Сподіваюсь сил не це вистачить)

Пишу навмисно яке мфо скільки разів на який день робили пропозицію, щоб іншим форумчанинан було легше робити висновки)

Всім привіт.
Оновлюю
Кредит плюс на 80 день запропонував тіло на 5 місяців розбила. Погодилась. Перший платіж внесла

Мілоан, вдруге надіслав пропозицію тіло + 2 тис. Закрила ( 87 день протермінування)

Слон почали написувати в тг щодо супер пропозиції. Хочуть півтора тіла, пропонують розбити на 3 місяці. Чекаю кращу пропозицію.

По Афк і кредитромінвест поки без змін.

Пишу навмисно яке мфо скільки разів на який день робили пропозицію, щоб іншим форумчанинан було легше робити висновки)
успіхів вам) закривайте по можливості, живіть життя)

Так мотивация ведь, осталось немного, если с весны силы были досихпор, то сейчас наоборот должно сил прибавится, ведь конец этим всем долгам близок)))

Дякую усім за підтримку)
Кінець близько лише по мфо
Потім усі сили направлю на оплату кредиту по авто, і лише потім вже банки.

Чому мфо в приоритетв були - тому що там скажені відсотки і є ризики по блокуванню карт. Без карт я не зможу оплачувати так легко усе інше

Але інших варіантів не маю, треба працювати

Чому мфо в приоритетв були - тому що там скажені відсотки і є ризики по блокуванню карт. Без карт я не зможу оплачувати так легко усе інше
Тоже об этом думал, скоро будет ВП и как остальные мфо выплачивать, ну откроют зп карту на 2минималки а толку... придётся быстрей закрывать вп чтобы разблокировали и снять накопленный остаток который останется там помимо 20% с зп выконавцю и 2х минималок, или хз как там крутить-мутить, ведь на носу ещё 2 суда надо успеть до ихнего вп, долги нас учат зарабатывать и выкручиваться... наверное полезный жизненный опыт, и возможно пригодится в будущем... но лучше бы его не было.

Назад
Угорі