Щоденник Ніколи не могла подумати, що опинюсь в такій ямі

• Автор теми Автор теми Stasya1223
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K
Сьогодні прийшло смс, що старфін передає мою справу Прімоколект
29 днів протермінування. Написала менеджеру який раніше пропонував тіло +500 грн
В результаті домовились на тіло + 100 грн. Закрила

Вже який раз намагаюсь з швидко гроші домовитись на реструктуризацію
Ніяк не погоджуються

Хотіла навіть в рефінансування влізти від приватних кредиторів. Думала взяти один здоровенний кредит, з нього одразу погасити заставу авто та мфо і платити потім лише оці кредити….але вирішила, що це не вихід, можливо помиляюсь…
Рефінансування гарна штука, якщо відсоток не більше 3-5 в місяць від суми боргу. Інакше не стягнеш ніяк і в ще більші борги залізеш. І є можливість перший рік платити лише відсотки без тіла. Бож на тіло треба ще заробити і відкласти.

Рефінансування гарна штука, якщо відсоток не більше 3-5 в місяць від суми боргу. Інакше не стягнеш ніяк і в ще більші борги залізеш. І є можливість перший рік платити лише відсотки без тіла. Бож на тіло треба ще заробити і відкласти.
Та добре, що не влізла туда. Вчасно зупинилась - відклала емоції.
Тому що на емоціях ми справді робимо не завжди розумні речі.

Доповню свій щоденник.
Станом на сьогодні закрито:
Майкредіт (до протермінування)

Клік кредит (до протермінування)

Кредит каса (протермінування пару днів, але вирішила їх закрити не чекаючи ні судів, ні чогось іншого)

Старфін (тіло +100 грн запропонували доволі швидко, 29 днів протермінування)

Селфі кредит - реструктуризація. Домовились на півтора тіла за 2 платежі на протязі 30 днів. Це було третій гарантійний лист в кабінеті. Вирішила закривати, бо може 4й раз вже не пропонуватимуть нічого. Перший платіж внесла, другий планую зробити до кінця місяця.

По кредитам і кредиткам в банках платежі роблю вчасно, за авто поки виходить лише % сплачувати, але тіло доволі велике…не опускаю руки, так як вирішила що буду діяти відповідно ситуації. Хто перший пропонує гарні умови - тому і сплачую, бо інакше з цієї ями не вилізти.

Працюю дуже багато, на відпочинок нема часу, оскільки борг занадто великий.
Головне це не здуріти 😆😆😆

Останнє редагування:
Оновлення)
Манівео продав таліану на 37 день протермінування.

Тіло 13800, хочуть 30 тис

Тенго запропонували тіло +2 тис на 68й день протермінування
Оскільки зараз треба до закрити реструктуризацію селфі, то поки не плачу. Сподіваюсь що потім буде ще пропозиція ну і кошти, відповідно

На один мфо менше - закрила сьогодні селфі
Півтора тіла на 2 платежі

По-трошки, список зменшується
Так, ще сума велика, тільки якщо рахувати тіло, то залишилось 168 тисяч (без криптопозик)

Але працюємо далі)

Оновлюю
Панго прислало пропозицію тіло + 2000
І дописало що мій договір в реєстрі на продаж. Дали 3 дні на погашення. Думала, читала про них, сьогодні вирішила закрити. Фактично 74й день протермінування вийшов
На одне мфо в списку менше😀

Вкладення

• IMG_1393.webp
    IMG_1393.webp
    109.1 Кб · Перегляди: 30
Оновлюю
Панго прислало пропозицію тіло + 2000
І дописало що мій договір в реєстрі на продаж. Дали 3 дні на погашення. Думала, читала про них, сьогодні вирішила закрити. Фактично 74й день протермінування вийшов
На одне мфо в списку менше😀
Це виходить що в нас, десь 12% від тіла... Напевно і не кошмарили. Тоді нормально, піде 👍

Це виходить що в нас, десь 12% від тіла... Напевно і не кошмарили. Тоді нормально, піде 👍
Чому 12% від тіла? Сплатила повністю тіло і + 2 тис

Чи кошмарили чи ні я не знаю) не піднімала трубку з незнайомих номерів взагалі

Чому 12% від тіла? Сплатила повністю тіло і + 2 тис
Я звісно мав на увазі, що бонус на мівінку для шараги склав 12% від тіла, а не омріяні ними 100500%))
Колись сам в основному у такому діапазоні закривав.

Я звісно мав на увазі, що бонус на мівінку для шараги склав 12% від тіла, а не омріяні ними 100500%))
Колись сам в основному у такому діапазоні закривав.
А це так, у мене навіть був старфін, який до тіла лише 500 грн додав перед продажем. Та і тіло було всього 10, тому я навіть і не думала, одразу погодилась

Хоч до цього типу не хотіли йти на поступки

А це так, у мене навіть був старфін, який до тіла лише 500 грн додав перед продажем. Та і тіло було всього 10, тому я навіть і не думала, одразу погодилась
Все вірно зробили. Головне, щоб вистачало моральних та фізичних сил. Але у Вас правильний настрій та раціональний підхід, так що все буде.

Все вірно зробили. Головне, щоб вистачало моральних та фізичних сил. Але у Вас правильний настрій та раціональний підхід, так що все буде.
Перший місяць я думала здурію…але потім все зважила, без емоцій, зрозуміла, що не так то все й погано.
Вирішую проблеми по мірі їх надходження.
Фізично важко поєднувати 2 роботи, сімʼю, але інакше ніяк.
+ я ще рахую, що кожний життєвий урок нам дається не просто так - головне це зробити вірний висновок та засвоїти цей урок, щоб в майбутньому не наступати на ці граблі
За рік планую розгребти це все, точніше вже за 9 місяців. А потім поїду у відпустку 😇

Життя не зупиняється

Назад
Угорі