Щоденник Ніколи не могла подумати, що опинюсь в такій ямі

• Автор теми Автор теми Stasya1223
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 4K
Я до протермінувать закрила клік кредит, майкредіт. Кредит касу з запізненням на 1 день спочатку внесла мінімальний платіж, п сьогодні вирішила їх закрити і закрила

І які результати по судам? Що взагалі світить?
Просто я не из тех людей которые будут там с ними сюсюкать по телефону, сам залез, сам выпутывайся как говориться, но скажу так, каждому кто подал в суд, я предлогал тело, слышал отказ, просто игнорировал и все.
Ничего не могу пока сказать, надеемся на лучшее, а там будет видно что и как будет, в процессе...)
Кредит касса, правильно, потому-что судиться с ними тяжело )

Просто я не из тех людей которые будут там с ними сюсюкать по телефону, сам залез, сам выпутывайся как говориться, но скажу так, каждому кто подал в суд, я предлогал тело, слышал отказ, просто игнорировал и все.
Ничего не могу пока сказать, надеемся на лучшее, а там будет видно что и как будет, в процессе...)
Кредит касса, правильно, потому-что судиться с ними тяжело )
Уявляю скільки грошей вже на адвоката витрачено… хоча ні, не уявляю

Але удачі Вам у цій не легкій справі

Вітаю. Напишу досвід по тим, що у мене є/були
Селфі - закривала, але в протермінування не йшла, краще читати за них на форумі по темі
Тенго, Панго, Мілоан - через 2 місяці протермінування пропонують тіло + 2 тисячі гривень зверху, нікому не телефонують, ставлять вам бот для обзвону
Є гроші - ой, складні...платила все що хотіли, тоді дурна було і тому що подзвонили оточенню. Читайте краще про них. Моїх родичам подзвонили на 3 день протермінування

Біткепітал- можуть тероризувати, дзвонити всім кого знайдуть. Я домовилась закрити за 1.5 тіла на 3 платежі приблизно через місяць протермінування. Якщо дзвінків не боїтеся - нафіг їх

Кредит каса - 150 днів протермінування, продали фінколект, ті хочуть 2 тіла. Кредит каса телефонувала 1 раз батькові за весь час. Але домовитися з ними складно
Старфін - за 2 тижні протермінування пропонують тіло
Швидко гроші - протермінування 160 днів, розбила 1.5 тіла на платежі. Телефонували батькові кілька разів "передати інформацію"
Слон - закрила без протермінування

Манівео - продадуть таліон плюс, вони можуть обзвонити оточення. Я за 2 місяці протермінування домовилась за тіло + 1.5 тисячі зверху

Привіт. Почитала форум і зрозуміла що я не одна така… морально дуже важко, в голову періодично лізуть думки, що не витримаю і вийду у вікно, але треба триматись.
Ситуація складна. 2 великих кредита в банку - плачу без прострочень. Авто під заставою - також плачу, але треба його за рік сплатити, щоб не лишитись без своєї малютки. По мфо- було 15, 2 з них самих малих по сумі закрила завчасно- клік кредит та май кредит
І ось перелік тих що висять з датами в які мала б закрити…,але уви:
НазваТілоДата
Селфі
25000​
08.05​
Тенго
20000​
08.05​
Кредит 7
20000​
11.05​
Панго
17000​
12.05​
Є гроші
30000​
13.05​
Біткепітал
18450​
14.05​
Кредит каса
15000​
19.05​
Старфін
10000​
19.05​
Мілоан
13747​
21.05​
Кредит плюс
25000​
23.05​
Швидко гроші
20000​
28.05​
Слон
7800​
01.06​
Кріпсі
20500​
03.06​
Манівео
13800​
08.06​
Сума
256297
На телефоні приглушені виклики від непідписаних номерів + гетконтакт стоіть.
+ 80% усіх позик оформлено на не основний моб номер, який тепер постійно виключений.
Але за день пропущених всерівно багато - більше сотні дзвінків

Прошу підтримати порадами, бо вивозити це морально важко

Дякую за таку розширену відповідь
Не знаю чому, але в мене руки чешуться самій подзвонити у швидко гроші і сказати що я не зможу внести плановий платіж 8 тис
Попросити реструктуризацію
Але ж тоді вони полюбому відсотки не спишуть😤

Не знаю як вірно вчинити

Дякую за таку розширену відповідь
Не знаю чому, але в мене руки чешуться самій подзвонити у швидко гроші і сказати що я не зможу внести плановий платіж 8 тис
Попросити реструктуризацію
Але ж тоді вони полюбому відсотки не спишуть😤

Не знаю як вірно вчинити
Мені вони списали 4тис і спокійно розбили ту суму на платежі

Вкладення

• IMG_1123.webp
    IMG_1123.webp
    77.9 Кб · Перегляди: 129
ну это если вы боитесь звонков и угроз, ежели нет, тогда вообще забудьте про них навсегда )

тогда Э-Гроши закройте они противные

я вообще вначале чучуть закрыл, а сейчас сужусь со всеми и никому ничего не плачу )
А сколько в среднем может длиться суд по времени? Просто походу тоже будут суды, но у меня ни разу не было такой практики). Например, если забить на него и не приходить на заседания , то может затягиваться?

А сколько в среднем может длиться суд по времени? Просто походу тоже будут суды, но у меня ни разу не было такой практики). Например, если забить на него и не приходить на заседания , то может затягиваться?
У мене також досвіду в цьому нема, але думаю, якщо тупо не явитись, то це буде не на вашу користь

если забить и не приходить, суд - вы проиграете, если не договоритесь с тем кто подавал на вас про оплаты, они передают дела дальше исполнителям, те блокируют Вам счёта, недвижимость, списывают 20% с официального дохода до полного погашения)

Судове засідання можуть відкладати. Але приймуть рішення на користь кредитора. 100 відсотків. Із усіма їхніми хотілками. Краще звернутися до адвоката з форуму і відстоювати себе. В мене по чотирьох судах, звісно ж прийняли всі вимоги позивачів. Без захисту вас теж буде чекати така участь. Так що захищайтеся.

Судове засідання можуть відкладати. Але приймуть рішення на користь кредитора. 100 відсотків. Із усіма їхніми хотілками. Краще звернутися до адвоката з форуму і відстоювати себе. В мене по чотирьох судах, звісно ж прийняли всі вимоги позивачів. Без захисту вас теж буде чекати така участь. Так що захищайтеся.
Так а чому не захищалися?

Вам являтись туди і не потрібно буде. Туди зараз по таким справам ніхто, мабуть і не ходить.))) Якщо ви не юрист, то яка користь з того, що ви прийдете? Просто треба слідкувати за Судовою владою і вчасно зреагувати якщо подали в суд.
Стосовно термінів - залежить від багатьох факторів. Може бути заочне рішення, тоді одного засідання вистачить, може з викликом сторін, тоді можуть і відкласти. Просто відразу треба звернутися до адвоката, тоді він сам все зробить.

Навіть не називаються хто вони, ні суми, нічого…хто ще таке отримував?

Вкладення

• IMG_0742.webp
    IMG_0742.webp
    83.8 Кб · Перегляди: 111
Назад
Угорі