ніхто не стикався з Укр Кредит Фінанс?

• Автор теми Автор теми Мадмуазель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 793
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Мадмуазель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Люди добрі, ніхто не стикався з Укр Кредит Фінанс? Чого від них чекати? Бо вже турбують знайомих...

Мадмуазель, 700 тем

через 45 днів просрочки пропонують 15 днів ненарахування процентів, але потім повна оплата.

через 45 днів просрочки пропонують 15 днів ненарахування процентів, але потім повна оплата.
Мені це дивно, якщо людина не мала 30 березня 10 000, то 15 травня в неї буде оплатити 18-20 000?

Звичайно можливо є випадки, якщо не багато боргів, але це швидше виглядає як якась робота по психології

ТОВ «БЮРО КС» кто-то с ними сталкивался?
В соответствующий раздел.

2.3. Створюючи нову тему, обов'язково вкажіть інформативний заголовок, а також інформативний опис теми. Теми із заголовком "допоможіть", "що робити?" і тому подібні редагуватимуться або видаляться. Перед публікацією теми скористайтеся пошуком, може аналогічна тема вже обговорювалася. Не створюйте дублікати тем.

Те ж саме відноситься і до повідомлень. Ну, блін, дайте трошки більше інформації.

Наприклад, я із ними стикався. Яким чином? Якось шукав їх по ЄДРПОУ. Знайшов. Все.

В соответствующий раздел.

2.3. Створюючи нову тему, обов'язково вкажіть інформативний заголовок, а також інформативний опис теми. Теми із заголовком "допоможіть", "що робити?" і тому подібні редагуватимуться або видаляться. Перед публікацією теми скористайтеся пошуком, може аналогічна тема вже обговорювалася. Не створюйте дублікати тем.

Те ж саме відноситься і до повідомлень. Ну, блін, дайте трошки більше інформації.

Наприклад, я із ними стикався. Яким чином? Якось шукав їх по ЄДРПОУ. Знайшов. Все.
в соответствующем разделе ничего нет. Кредит касса туда договор передала, хотелось бы узнать кто-то с ними договаривался:пионер:

Назад
Угорі